Štěpáná s manželem stále stále v dluzích a hrozí jim exekuce?

 Celebrity 
21. května 2017 02:25 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
O svůj vysněný dům Bára Štěpánová nepřijde, tedy zatím...! archiv, Nova
Jak to mají herečka Bára Štěpánová a její manžel Miroslav Barabáš s jejich domem v Zákolanech, nad kterým visela hrozba exekuce? Mají ještě dluhy? Na to našel odpověď server Bleskove.cz!

Herečce Báře Štěpánové po několika letech už zřejmě nehrozí, že by jí, respektive jejímu manželovi Mírovi Barabášovi vzali exekutoři dům! Ale má to háček, a to dost zásadní!

Dluhy, které na domě vázly, nejspíš z větší části Štěpánová s Barabášem zaplatili. Dům je psaný pouze na Miroslava Barabáše. V katastru nemovitostí zmizela poznámka o exekuci, ale zástavní právo smluvní zůstalo a pak také zástavní právo z rozhodnutí správního orgánu.

„Znamená to, že dluží něco státu a zřejmě nemalé peníze," uvedl pro Bleskove.cz jeden z realitních makléřů.  [bomba] 

Z podrobnějšího prostudování lze zjistit, že "zástavním věřitelem" je Česká správa sociálního zabezpečení. Nejspíš se tak Barabáš nebo jeho žena dohodli se sociálkou, že dluhy uhradí a vzali si na splacení dalších dluhů hypotéku, na kterou domem v anglickém stylu ručí.

Pokud by nespláceli pravidelnou výši splátek, dům jim vezmou. Už ale nehrozí, že by přišel exekutor a vystěhoval je. Přitom Štěpánová si natáčením seriálu Ordinace v růžové zahradě a dalšími aktivitami může přijít až na 200 tisíc měsíčně. O jednu nemovitost - byt - už exekucí přišla. Dům v anglickém stylu v Zákolanech si ale malá herečka s velkou energií vzít rozhodně nenechá!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít