Štěpánová je vážně šílená fanatička! Proč uráží legendu Jiřího Suchého?

 Celebrity 
29. července 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Bára Štěpánová si prý Jiřího Suchého neváží a on ani nevěděl, že si ho něky vážila! Archiv, Nova
Herečka Bára Štěpánová to už vážně přehání! Stala se z ní "politická fanatička" nenávidící Miloše Zemana natolik, že neváhá kvůli tomu urážet i principála, herce a textaře Jiřího Suchého, českou legendu. On sám si z toho zase tak moc nedělá, protože "prý dobře ví, jaká je"!

Přitom právě Jiří Suchý odstartoval kariéru Báry Štěpánové a ona se mu takhle odvděčuje. A její boj proti Zemanovi a Babišovi už nabírá až obludných rozměru. Herečka a příležitostná zpěvačka, která je až fanatickou podporovatelkou ODS, tvrdí, žeje vlastně "nestranná". Nicméně je jasně vidět, komu fandí a komu ne. Nechápe ale nejspíš základní principy demokracie!

 „Přidejte se k nám proti Zemanovi, jinak si vás přestaneme vážit!“ vzkázala prý Štěpánová (57) za pražskou kavárnu Jiřímu Suchému (85). On sám na její výzvu odpověděl velmi geniálně, ostatně tak, jak to vždy uměl: „Ani jsem nevěděl, že si mě vážíte. A tak ani nebudu vědět, že si mne nevážíte..," odpověděl Suchý herečce.

Jeho bratr Ondřej Suchý rozeslal tuto zprávu všem známým emailem s poznámkou, že jeho bratr je zkrátka Mistr. „Jestli mne to urazilo? Ale vůbec ne! Vždyť všichni známe, jaká Bára Štěpánová je. Ať si dělá co chce, je to její věc,“ řekl Aha! zakladatel Semaforu. „A nezlobte se, už mi kvůli tomu volalo mnoho lidí. Já jsem se ale už jednou provždy zařekl, že se nebudu k politice ani politickým osobnostem vyjadřovat,“ dodal Jiří Suchý.

Kvůli Miloši Zemanovi (72) mu prý bylo vyhrožováno už před pár lety. „Prý si ho přestanou vážit, když z prezidentových rukou převezme státní vyznamenání."

Jiří Suchý tehdy odpověděl obdobně jako Štěpánové: „Protože jsem do té doby netušil, že si mě váží, nevadilo mi ani, že s tím přestanou. Spíš mi vadilo, že se snažili mě, člověka svéprávného, zmanipulovat, abych dělal, co by rádi viděli. To bych si já vůči nikomu nedovolil!“

Principál na rozdíl od herečky pochopil základy demokracie, a sice ty, že každý může mít svůj názor, každý může někomu fandit a nemusí se kvůli tomu vzájemně urážet. 

„Vyznamenání se mi rozhodl udělit prezident, jehož zvolili jeho spoluobčané. A pak mi nebylo uděleno za podporu politiky prezidenta Zemana, ale za vynikající zásluhy o rozvoj demokracie. Za to vyznamenání, které dostávám na návrh vděčných diváků, jsem velmi rád," vzkázal tehdy.

Odpověď na až fanatické názory Štěpánové a jejího manžela na sebe nenechaly dlouho čekat. I na sociálních sítích se živě diskutuje! „Vždyť ta zrzavá, ošklivá, nenávistná pidi herečka se chová hůř než komouši. Kdo nejde s námi, jde proti nám. Je to blázen a divím se, že má tu drzost urážet Suchého, který by se k tomu, na rozdíl od ní, nikdy nesnížil," dodal diskutér.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008