Oslavenkyně Obermaierová: Bez koho neudělá ani krok a jakou změnu teď prožívá?

 Seriály & Filmy 
10. dubna 2015 04:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Takhle Jaroslavu Obermaierovou znají miliony diváků jako drbnu Nyklovou ze seriálu Ulice archiv TV Nova
Jedna z nejobsazovanějších českých hereček Jaroslava Obermajerová právě dnes slaví své 69. narozeniny. I když už je vlastně řadu let v důchodu, jako penzistka si rozhodně nepřipadá. Je neustále v pohybu a kdejaká dvacítka by ji mohla závidět její elán. Bez koho ale neudělá ani krok a jaká změna teď u ni nastala?

"Bez Parisky ani ránu. Jezdí se mnou všude. Na natáčení, do divadla a třeba i na narozeniny,"svěřila se VIPStory.cz "Obrda", jak ji přátelé důvěrně říkají. Pariska je její psí společnice, fenka pražského krysaříka, která má prý tu výhodu, že se klidně vejde do větší kabelky.

"Ona rozezná hodný a zlý lidi. Třeba na chalupě, když jsme, tak přijde-li někdo, kdo se jí nelíbí, štěká až zle. Naopak, když přijedou kamarádi nebo fajn lidi, štěká úplně jinak, vítá je," prozradila herečka, která má dnes narozeniny.

Jediné, co si přeje je hlavně zdraví. Na velké oslavy si nepotrpí. Slavit prý není co, možná prý za rok, až bude kulaté výročí. Přitom důvodů k oslavě má víc, třeba i poměrně zásadní změnu. "Zhubla jsem teď, poměrně hodně, což mi samozřejmě prospívá na klouby a tak dále, ale trochu to leze na nervy," řekla se širokým úsměvem Obermajerová, kterou diváci poslední roky znají hlavně jako hokynářku a drbnu Nyklovou z nekonečného seriálu Ulice.

"Jarka zhubla snad dvacet kilo. Je fešanda a prospěje jí to, ale ten rychlý náraz hold vždycky jde trochu na nervovou soustavu. Je s ní ale pořád legrace. Ona je upřímná, milá, na nic si nehraje a taky se s ničím nemazlí. Řekne věci tak, jak jsou, proto ji máme rádi," svěřila se jedna z jejich blízkých kamarádek.

Jaroslava Obermaierová pendluje mezi Prahou, kde má malou garsonku a Zručí nad Sázavou, kde vlastně už několik let trvale žije na své chalupě, kde je i její dospělý syn Jaroslav, který je v invalidním důchodu, ale zastane hodně práce. Vztah spolu mají jako matka se synem skvělý. A jak herečka říká, hrát, i když ji to už občas nebaví, musí, protože chce, aby byl Jarda zabezpečený a třeba i potkal tu pravou, ořechovou partnerku do života.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47