Saša Rašilov jako čerstvý padesátník i dědeček odhalil důvěrné přání

 Face To Face 
28. července 2022 09:44 / René Černý
  0
📷
8 fotografií v galerii
Saša Rašilov oslavil neuvěřitelné 50. narozeniny  Face To Face
Pochází ze slavné filmařsko-herecké rodiny, hercem je i jeho bratr. Je čtyřnásobným otcem a je také členem Národního divadla v Praze. S manželkou se potkává doma i na jevišti. Teď čerstvě oslavil neuvěřitelné 50. narozeniny. Kolik má dětí a jaké má ještě důvěrné přání? I o tom v talk show Face To Face René Kekelyho promluvil herec Saša Rašilov.

Jeho tatínek byl slavný kameraman a dědeček legendární herec prvorepublikových filmů. Právě po těchto dvou mužích podědil on i jeho bratr Václav herecký talent, včetně toho komediálního.

"Pokud jsem alespoň něco od nich zdědil, tak jsem za to rád. Odmala jsme byli s bráchou takoví trochu šašci. To, že jsme z herecké rodiny, jsme nebrali jako něco výjimečného, jen k nám občas chodili lidi, které jiní znali jen z kina nebo i televize. Jako malí jsme s bráchou poprvé hráli před kamerou v seriálu Doktor z vejminku," prozradil Saša Rašilov o příbězích z vesnice, s Martinem Růžkem v hlavní roli.

Růžek jim hrál dědečka a Daniela Kolářová s Jaromírem Hanzlíkem rodiče. "Bylo to bezvadné natáčení. Vzpomínáme na to oba rádi, i když moc detailů si zase tolik nevybavujeme. Na pana Růžka taky vzpomínáme s úctou," svěřil se Saša Rašilov.

Jako čerstvý padesátník si nepřipadá. Zajímavostí je, že zatímco z prvního manželství s herečkou Vandou Hybnerovou má dvě dospělé dcery a díky jedné je už dokonce čerstvým dědečkem, s druhou manželkou, herečkou Lídou má taky dvě dcery. Malé holčičky, které jsou prý naštěstí velmi hodné, díky čemuž se i docela vyspí.

"Občas po těch náročných dnech v divadle nebo na natáčení je dobré se vyspat a nejenom moje žena, ale i naše dvě malé děti mi to naštěstí umožňují," poznamenal Rašilov, který se pohybuje jak v Národním divadle, tak i v Divadle Metro, s nímž jezdí i na zájezdy s komedií Už tě mám dost. 

"Jsem za tu roli v komedii Už tě mám dost rád, protože jsme se s Lídou měli skoro dva měsíce šanci vídat i pracovně, což bylo fajn, protože jsme si jeden druhého užili, což se běžně moc neděje. Jak mám hodně práce, tak se domů někdy dostávám i v noci a víkendy nejsou výjimkou," podotkl herec. 

I když by si kdekdo řekl, že dvě dospělé a dvě malé dcery mu už stačí, on sám by se prý dalšímu miminku nebránil. "Kdyby to přišlo, tak co bych mohl dělat," smál se potutelně herec, který na padesátku rozhodně nevypadá. "Nikdy neříkej nikdy, ale je pravda, že je takové mé tajné přání. Kluk. Bojím se ale, že i kdybych měl ještě další tři děti, byly by to zase holky," podotkl s úsměvem Rašilov.

Léto si užívá plnými doušky, a když zrovna nehraje na letních scénách, je doma na Zbraslavi, v domě, který postavil jeho dědeček a kde žije celá početná rodina. A nebo po výletech. S manželkou Lídou a malými dcerami vyrazili dokonce i k moři a náramně si to užili. Od září se už zase bude věnovat divadlu a možná i práci před kamerou, jak to tak u herců bývá. 

Jak vzpomíná na své dětství, slavného dědečka a co řekl o sestře, o níž toho veřejnost moc neví? O tom více Saša Rašilov promluvil v talk show Face To Face.

Autorský článek, další zdroj: Face To Face.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít