Adriana Sklenaříková chytla po rozpadu manželství druhou mízu. A už má kupu nápadníků

 Celebrity 
13. července 2023 16:40 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Adriana Sklenaříková se jako single cítí skvěle Wikimedia Commons / Georges Biard
Na konci loňského roku překvapila slovenská kráska Adriana Sklenaříková prohlášením, ve kterém potvrdila konec dvanáctiletého manželství s podnikatelem Aramem Ohanianem, s nímž má dceru Ninu. A rázem chytla druhý dech.

Adriana Sklenaříková obvykle sociální sítě využívala jen pro svoji práci, od konce svého manželství s Aramem Ohanianem ale svoje fanoušky zásobuje fotkami a novými příběhy jako na běžícím páse. Zkrátka chytla druhou mízu. A není se, co divit. Jednapadesátiletá Sklenaříková je v nejlepších letech a povídá se, že její manželství s Ohanianem už nefungovalo nějakou dobu před definitivním rozchodem, takže krásná modelka rozhodně nebyla delší dobu šťastná.

Sklenaříková zásobuje sociální sítě fotkami jak ze současnosti, tak ze své veleúspěšné modelingové minulosti. I když slovo minulost je asi trochu silný výraz, protože i Sklenaříková má práce stále dost. Sama Adriana svůj současný druhý dech vlastně popsala poměrně detailně: „Neřekla bych, že se cítím jako teenager, který objevuje svět, ale je to trochu i o tom. Je to rozdělení srdce, ale ne života,“ vysvětlila Sklenaříková francouzskému časopisu Gala. Jak dodala, s Aramem zůstávají jednotní ve všem, co se týká výchovy jejich dcery Niny. Ale jinak si Sklenaříková neuvěřitelně užívá svobodu. „Mohou se objevit jiné touhy. A pokud to není v pořádku, proč bychom se měli obětovat? Rozloučit se není nikdy hezké, ale vztah, který skončí, nemusí být nutně negativní,“ řekla Adriana k rozchodu s manželem.

Sklenaříková nyní žije svůj nový svobodný život střídavě v Monaku a v Maroku, kde převážně žila s Aramem Ohanianem. A už jí obletují noví muži. V posledních týdnech se ve francouzských médiích začala šířit zpráva, že si Adrianu předchází velmi slavná osobnost. Podle francouzských médií má jít o padesátiletého rapera Stomyho Bugsyho. A takových nápadníků je prý v současné době víc. Jenomže zdá se, že pro Adrianu je to po rozpadu manželství ještě příliš brzy. Teprve si sotva stihla zařídit nový a svobodný život, nemá tedy důvod nikam chvátat.

A potvrdila to i sama modelka. „Ještě nepřišel čas o tom přemýšlet. Jisté je, že když jsme ve vztahu, zapomínáme na to, že jsme přitažliví. Samozřejmě, je zde pohled manžela či manželky, ale nemůžeme popřít, že nastupuje určitá forma zvyku, rutiny. Když jsme single, opět objevíme způsob, jakým nás ostatní vnímají, a může to být příjemné. Ale momentálně si chci hlavně užít samotu,“ dodala pro Gala Adriana Sklenaříková.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Adriana Ohanian Sklenarikova (@adrianakarembeusklenarikova)

Autorský článek, další zdroj: Gala, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod