Reese Witherspoon koncem března oznámila rozchod s manželem a už má mít nového muže. Údajně randí s Tomem Bradym

 Celebrity 
04. dubna 2023 07:58 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Reese Witherspoon údajně randí s Tomem Bradym Wikimedia Commons / volný zdroj
Život Reese Witherspoon v posledních měsících nabývá nových rozměrů. Koncem března oznámila rozchod s manželem, k němuž prý mělo dojít již minulý rok. Nyní se objevily spekulace, že randí s hráčem NFL Tomem Bradym.

Jedna z největších hollywoodských hvězd, Reese Witherspoon, nedávno šokovala své fanoušky. Oznámila, že se rozvádí se svým manželem Jimem Tothem, s nímž strávila dvanáct let života. Bylo známo, že je jejich vztah téměř až pohádkový, proto nikdo nečekal, že Pravá blondýnka nemá tak harmonické soukromí.

Jak se však zdá, Reese nezahálí a rozvod není nic, co by ji brzdilo. Údajně je zpět na randícím poli. Objevili se totiž spekulace, že randí s hráčem NFL Tomem Bradym. Podle Radar Online krásná herečka tento týden u soudu v Nashvillu podala oficiálně rozvodové dokumenty. Nic jí tedy nebrání v tom, aby posunula svůj soukromý život na jinou úroveň.

Je to již druhé manželství, které jí nevyšlo. Před svatbou s Tothem byla Witherspoon v letech 1999 až 2007 vdaná za herce Ryana Phillippea, s nímž měla dvě děti, dceru Avu a syna Deacona.

S Tothem se potkali na začátku roku 2010, kdy je seznámili společní přátelé. Witherspoon tehdy ukončila vztah s hercem Jakem Gyllenhaalem a aktivně nehledala nový. Údajně ji však okouzlil Tothův smysl pro humor a inteligence a ti dva si rychle padli do oka. Začali spolu chodit později toho roku a zasnoubili se v prosinci 2010. Na svatbu došlo v březnu 2011 na soukromém obřadu na Reesině ranči v Kalifornii. Poté se jim narodil syn Tennessee. 

Zpráva o jejich rozvodu tak přišla jako blesk z čistého nebe. Podle informací se však Reese posunula dál a údajně má randit s Tomem Brady, který si nyní rovněž užívá nově nabytou svobodu po rozvodu s Gisele Bündchen.

V říjnu Brady zveřejnil na sociálních sítích osobní prohlášení, aby oficiálně oznámil svůj rozchod s brazilskou supermodelkou. „Budeme pokračovat ve spolupráci jako rodiče, abychom vždy zajistili, že se jim dostane lásky a pozornosti, kterou si zaslouží. K rozhodnutí ukončit naše manželství jsme dospěli po dlouhém zvažování,“ stálo v textu. 

Stránka Deuxmoi, která se zabývá sháněním drbů o celebritám, nedávno tvrdila, že Brady a Witherspoon spolu již delší čas chodí, přičemž olej do ohně nyní přilila zpráva o hereččině rozvodu. „A-herečka, která PRÁVĚ oznámila rozvod, nově randí s A-čkovým sportovcem NFL, který je také čerstvě rozvedený,“ stálo na Deuxmoi .

im sorry Reese Witherspoon is dating Tom Brady?! pic.twitter.com/o6nUmmQAZ4

— Cara C

Nechme se tedy překvapit, jestli časem sama herečka vztah s Bradym zoficiální, nebo se pouze jedná o mylné spekulace. 

Autorský článek, další zdroje: Radar Online, Instagram, Twitter

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?