Ben Affleck odhalil zvláštní nechuť ke golfu: Připomíná mu prý pervitin. Jakmile s ním lidé začnou, už nepřestanou

 Celebrity 
02. dubna 2023 16:28 / Pavla Krejčí
  1
📷
1 fotografie v galerii
Ben Affleck nikdy nechtěl hrát golf Wikimedia Commons / Gage Skidmore / volný zdroj
Celebrity mají mnohdy prapodivné úchylky nebo naopak zvláštní odůvodnění, proč některé věci nemají rády. Ben Affleck se nyní také svěřil s jednou skutečností. Nesnáší golf, protože v něm evokuje závislost na pervitinu.

V nedávném rozhovoru s The Hollywood Reporter se herec Ben Affleck podělil o zajímavý pohled na golf. Ten sport zřejmě nemá rád, protože mu připomíná pervitin. Podle Afflecka, jakmile někdo začne hrát golf, už s ním nikdy nepřestane. "Dívám se na golf jako na pervitin. Sice jim zůstanou dobré zuby, ale nezdá se, že by se z toho lidé někdy dostali," vysvětlil.

Affleck sdílel tento neobvyklý pohled při propagaci svého nadcházejícího filmu Air: Zrození legendy, který zobrazuje partnerství mezi Michaelem Jordanem a značkou Nike, které s kolekcí Air způsobilo revoluci ve světě sportu. Herec se dokonce setkal s Jordanem na golfovém hřišti, aby získal jeho požehnání pro film, který má pod palcem Amazon. Nebylo to poprvé, co se Affleck setkal s Jordanem. Herec prozradil, že s ním občas hraje karty a mají společné přátele. 

Jordan je známý svou láskou ke golfu, koníčku, kterému se věnuje i v důchodu. Affleck, zarytý sportovní fanoušek Bostonu, považuje Jordana za „hrdinu“ a zdůraznil, že je důležité o něm mluvit s úctou. "Pokud se chystáte mluvit o Michaelu Jordanovi, udělejte to s úctou. Nikdo po vás nežádá, abyste udělali hagiografii, ale udělejte to dobře," řekl Affleck.

Film Air: Zrození legendy je Affleckův nový snímek, na němž se podílel po všech stránkách -produkoval ho, režíroval a hrál v něm. Do kin se po celém světě dostane 5. dubna a nabídne hvězdné obsazení, včetně Matta Damona, Jasona Batemana, Chrise Messiny, Marlona Wayanse, Chrise Tuckera a Violy Davis.

Právě Matt Damon patří mezi důležité články, které spojují film. Společně s Affleckem totiž založili produkční společnost Artists Equity, která snímek produkuje. Spojuje je přátelství po celý život, proto se rozhodli opět spojit síly i po pracovní stránce. Affleck působil jako generální ředitel a Damon jako hlavní kreativní ředitel. "Ben a já jsme oba točili filmy přes 30 let," řekl Damon podle The Hollywood Reporter. "Víme, na čem lidem skutečně záleží."

Oba herce pojí jedinečné přátelství, které se v Hollywoodu jen tak nevidím." Předpokládám, že důvod, proč to funguje, je ten, že mu věřím a miluji ho, a vím, že je to někdo s bezúhonností," dodal Affleck k jejich spolupráci.

Pokaždé, když se tihle dva spojí, vznikne skvělá podívaná. Nový snímek má rozhodně co nabídnout, vyčkejme tedy, co si pro nás slavná dvojice připravila. 

Autorský článek, další zdroj: The Hollywood Reporter

Témata: Ben Affleck, golf
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty