Ben Affleck odhalil zvláštní nechuť ke golfu: Připomíná mu prý pervitin. Jakmile s ním lidé začnou, už nepřestanou

 Celebrity 
02. dubna 2023 16:28 / Pavla Krejčí
  1
📷
1 fotografie v galerii
Ben Affleck nikdy nechtěl hrát golf Wikimedia Commons / Gage Skidmore / volný zdroj
Celebrity mají mnohdy prapodivné úchylky nebo naopak zvláštní odůvodnění, proč některé věci nemají rády. Ben Affleck se nyní také svěřil s jednou skutečností. Nesnáší golf, protože v něm evokuje závislost na pervitinu.

V nedávném rozhovoru s The Hollywood Reporter se herec Ben Affleck podělil o zajímavý pohled na golf. Ten sport zřejmě nemá rád, protože mu připomíná pervitin. Podle Afflecka, jakmile někdo začne hrát golf, už s ním nikdy nepřestane. "Dívám se na golf jako na pervitin. Sice jim zůstanou dobré zuby, ale nezdá se, že by se z toho lidé někdy dostali," vysvětlil.

Affleck sdílel tento neobvyklý pohled při propagaci svého nadcházejícího filmu Air: Zrození legendy, který zobrazuje partnerství mezi Michaelem Jordanem a značkou Nike, které s kolekcí Air způsobilo revoluci ve světě sportu. Herec se dokonce setkal s Jordanem na golfovém hřišti, aby získal jeho požehnání pro film, který má pod palcem Amazon. Nebylo to poprvé, co se Affleck setkal s Jordanem. Herec prozradil, že s ním občas hraje karty a mají společné přátele. 

Jordan je známý svou láskou ke golfu, koníčku, kterému se věnuje i v důchodu. Affleck, zarytý sportovní fanoušek Bostonu, považuje Jordana za „hrdinu“ a zdůraznil, že je důležité o něm mluvit s úctou. "Pokud se chystáte mluvit o Michaelu Jordanovi, udělejte to s úctou. Nikdo po vás nežádá, abyste udělali hagiografii, ale udělejte to dobře," řekl Affleck.

Film Air: Zrození legendy je Affleckův nový snímek, na němž se podílel po všech stránkách -produkoval ho, režíroval a hrál v něm. Do kin se po celém světě dostane 5. dubna a nabídne hvězdné obsazení, včetně Matta Damona, Jasona Batemana, Chrise Messiny, Marlona Wayanse, Chrise Tuckera a Violy Davis.

Právě Matt Damon patří mezi důležité články, které spojují film. Společně s Affleckem totiž založili produkční společnost Artists Equity, která snímek produkuje. Spojuje je přátelství po celý život, proto se rozhodli opět spojit síly i po pracovní stránce. Affleck působil jako generální ředitel a Damon jako hlavní kreativní ředitel. "Ben a já jsme oba točili filmy přes 30 let," řekl Damon podle The Hollywood Reporter. "Víme, na čem lidem skutečně záleží."

Oba herce pojí jedinečné přátelství, které se v Hollywoodu jen tak nevidím." Předpokládám, že důvod, proč to funguje, je ten, že mu věřím a miluji ho, a vím, že je to někdo s bezúhonností," dodal Affleck k jejich spolupráci.

Pokaždé, když se tihle dva spojí, vznikne skvělá podívaná. Nový snímek má rozhodně co nabídnout, vyčkejme tedy, co si pro nás slavná dvojice připravila. 

Autorský článek, další zdroj: The Hollywood Reporter

Témata: Ben Affleck, golf
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47