V Americe sílí nenávist vůči princi Harrymu a Meghan. Počet odpůrců slavného páru každým dnem roste, prozradila v podcastu moderátorka Megyn Kelly

 Celebrity 
15. března 2023 14:31 / Pavla Krejčí
  9
📷
1 fotografie v galerii
Harry a Meghan začínají být vyvrheli i v Americe Wikimedia Commons / Northern Ireland Office
Princ Harry a Meghan Markle se v poslední době těší čím dál menší oblibě. Těch, co je kritizují, je mnohonásobně více. Mezi ně patří i moderátorka Megyn Kelly, který proti nim ostře vystupuje. Počet odpůrců podle ní každým dnem roste.

Princ Harry a Meghan Markle si sice myslí, že v Americe začali nový život, po svých eskapádách však vůči nim roste stejná nechuť jako ve Velké Británii. Ačkoliv se stýkají s mocnými lidmi, zjevně nejsou šálkem čaje pro každého, mnozí v zemi, a dokonce i v Kanadě, je hrubě kritizují. Jak se na královský pár dívají tvůrci South Parku, už víme, ale těch, kteří je zřejmě nedokáží vystát, je mnohem více.

Během nedávné epizody podcastu Show Megyn Kelly moderátorka hovořila s Emily Jashinsky o pohledu Američanů na královský pár. „Myslím, že zájem o ně opravdu upadá. O lidi, kteří jsou ochotni je kritizovat, je samozřejmě velký zájem. Lidé na ně ve skutečnosti pohlíží stylem, co to proboha je. Urážíte tuto zemi, urážíte slušné lidské bytosti a snažíte se na tom všem vydělat peníze a profitovat. Myslím, že lidem je z toho úplně špatně do takové míry, že vlastně ani nevím, jak dlouho se jim bude dařit tohle zpeněžit. Nemyslím si, že je o ně velký zájem... řekla Jashinsky.

Megyn Kelly ve skutečnosti miluje kritizování tohoto královského páru, dělá stejnou práci jako Piers Morgan v Británii. Důvody, které uvádí, však nijak nesouvisí s jejich roztržkou proti zbytku královské rodiny. 

Pro dvojici už prý není cesty zpět. „Nyní jsou nenáviděni. Ztratili veškerý svůj hlas. Byli nad vodou před jejich speciálem od Netflixu a knihou Náhradník. A teď jsou pod vodou, oba. Jsou to nejméně oblíbení členové královské rodiny. Předběhli prince Andrewa jako nejméně oblíbeného člena královské rodiny, a to stálo trochu úsilí,“ řekla Kelly.

Harry a Meghan potvrdili, že byli pozváni na korunovaci jeho, ale hrají si na tajemné, zda budou součástí dvoutisícového shromáždění ve Westminsterském opatství. Kelly na Twitteru napsala: „Podívejte se na tyhle ubohé závisláky na hrabání peněz. Král Karel je zve na korunovaci navzdory jejich zradám a oni si hrají na to, že si to musí promyslet.“ Otevřená moderátorka, která dříve naznačila, že dvojice si za svůj pokles popularity může sama jen tím, že „vyvětrala špinavé prádlo“, nicméně věří, že tuto příležitost nikdy nepromeškají.

Zda Harry a Meghan poletí zpět do Spojeného království, aby se 6. května zúčastnili korunovace krále Karla, se teprve uvidí. Jejich mluvčí řekl královské redaktorce Roye Nikkhah: „Mohu potvrdit, že vévoda nedávno obdržel e-mailovou korespondenci z kanceláře Jeho Veličenstva týkající se korunovace. Okamžité rozhodnutí o tom, zda se vévoda a vévodkyně zúčastní, v tuto chvíli neprozradíme.“

Autorský článek, další zdroje: Show Megyn Kelly, Twitter

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47