Gábina z Love Islandu odletěla na Kostariku. Už se nemohla dívat na laškování Pítra a Bezděkové

 Celebrity 
17. března 2023 17:38 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Gabriela si věrností přítele není jistá NextFoto
Každému jednou dojde trpělivost. Krásná Gabriela Gašpárová už nadále nemohla koukat na to, jak se její přítel Pítr tulí k Andree Bezděkové v reality show Survivor, proto sbalila kufry. A rovnou si to namířila do slunného ráje na Kostariku.

Ačkoliv z televize není patrné, nakolik silné sympatie mezi Bezděkovou a Pítrem jsou, a co se případně dělo mimo nepoužité záběry, přesto nebylo pro Gašpárovou snadné pořad sledovat. Byť se Pítr snažil na začátku od modelky distancovat, ona sama jeho přítomnost vyhledávala až podezřele často.

Při rozhovoru v pořadu TALK vypadala Gašpárová krapet nejistě, byť se vše snažila zahrát do autu. Situace však pro ni byla patrně natolik neúnosná, že raději sbalila kufry a odjela vystavovat své sexy tělo na Kostariku. Zkrátka potřebovala ukázat, že stojí nad věcí.

Není žádným tajemstvím, že Pítr s Andreou spolu v minulosti měli nějaký bližší vztah. Je pochopitelné, že možná i tam ty vztahy budou v tom Survivoru. Ale myslím, že pořád je to pod nějakou hranicí a je to v pohodě,“ řekla v pořadu TALK.

Snažila se však vypadat, že je vše nedorozumění a na ostrově se nic neděje. „Snad bude všechno v pohodě. Je to nepříjemné, to by bylo asi každému, ale jak jsme mohli vidět hned na začátku, Pítr vedle ní nechtěl spát. Myslím, že to možná může být z Andreiny strany a Pítr s tím nemůže nic dělat, doufám,“ dodala Gabriela s nejistotou v hlase.

O napjatém vztahu vypovídá i fakt, že neposlala Pítrovi na ostrov žádný vzkaz. Soutěžící Survivoru si čas od času mohou vyslechnout zprávy od svých blízkých, přirozeně tak očekával, že uslyší hlas své milované. „Já už jsem tak strašně doufal, že to bude hlas mojí Gabči. Byl jsem na to tak fixovaný, že ve chvíli, když promluvil můj brácha, tak jsem ho ani nepoznal. Myslel jsem si, že to byl vzkaz pro někoho jinýho,“ zasmutnil Pítr před kamerou.

Vztahu mezi Pítrem a Andreou si samozřejmě začali všímat i ostatní soutěžící, kteří se k tomu neváhali vyjádřit. „Dozvěděl jsem se od Martina Kulhánka, že Andrea se tam s tím Pítrem objímala, měla se k němu opravdu dost, a dokonce že odcházeli na nějaký čas do džungle, kde je nikdo neviděl, a vraceli se po hodině nebo po dvou, podal svůj pohled na situaci další soutěžící Martin Konečný.

Zdali jde jen o plané spekulace nebo se mezi Pítrem a Andreou opravdu něco děje, se brzy dozvíme.

Autorský článek, další zdroje: pořad TALK, Survivor

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve