Amber Heard má další finanční problémy. Po prohraném sporu s Johnnym Deppem její pojišťovna odmítá zaplatit za právníky

 Celebrity 
17. března 2023 07:57 / Mirka Malá
  2
📷
2 fotografie v galerii
Amber Heard byla pomstychtivá, teď kvůli tomu bude na mizině Depositphotos
Amber Heard je v dalších finančních potížích. Její pojištovna totiž odmítla zaplatit výdaje za právní tým, který si pro spor s Johnnym Deppem najala, protože jí pojišťovna doporučila svoje právníky. A tak se herečka znovu obrátila na soud, který ale její žalobu předběžně odmítl.

Soudce totiž vydal předběžné rozhodnutí, kterým zamítl její žalobu pro porušení smlouvy proti pojišťovnám New York Marine and General Insurance. Amber Heard žalobu podat musela, protože svoji žalobu už podala pojišťovna NY Marine. Ta se domáhá rozhodnutí, že by neměla platit herečce pojistné ve výši 1 milionu dolarů, a to ani za její právní náklady, ani za rozsudek proti ní, protože její odpovědnost za pomluvu byla výsledkem jejího úmyslného činu.

Heard v reakci na to tvrdí, že NY Marine porušila svou povinnost bránit ji v rámci pojistné smlouvy, která zahrnovala komplexní krytí osobní odpovědnosti. Konkrétně tvrdí, že si pojistitel vyhradil právo odmítnout krytí na základě toho, že se chovala úmyslně, když pomlouvala Deppa, a jako taková vytvořila střet zájmů, který ji zavazoval k tomu, aby si ponechala nezávislého právníka, a nikoliv právníky, které pojistitel nominoval.

Celá kauza okolo pojistek Amber Heard je ale ještě mnohem složitější, protože herečka měla pojistky hned u několika pojišťoven,  od některých peníze dostala a od jiných zase ne. A peníze Amber rozhodně nutně potřebuje. Loňský verdikt soudu ve Virginii udělil Deppovi 10 milionů dolarů jako kompenzační odškodnění a 5 milionů dolarů jako represivní odškodnění. Posledně jmenovanou částku soudce ale nakonec snížil na zákonné maximum 350 000 dolarů. Ale porota také zjistila, že Heard byla očerněna prohlášením jednoho z Deppových právníků a přiznala jí 2 miliony dolarů jako kompenzační náhradu škody bez represivního odškodnění. Heard ji Depp se tehdy odvolali a nakonec se v před koncem loňského roku mimosoudně dohodli, že herečka zaplatí Deppovi jen 1 milion dolarů a on jí nezaplatí nic.

Tato mimosoudní dohoda rozhodně vytrhla Amber Heard trn z paty. Poté, co se před lety pustila do soudního tažení proti svému exmanželovi Johnnymu Deppovi a zejména pak poté, co prohrála ostře sledovanou soudní bitvu ve Virginii, ztratila zcela svůj kredit v Hollywoodu. A přestala dostávat role. Hned poté, co skončil soud, se hodně mluvilo o tom, že Amber rozhodně nemá peníze na to, aby Deppovi zaplatila soudem stanovené odškodnění, i kdyby jí on poslal ony 2 miliony dolarů. Takže mimosoudní dohoda na 1 milion dolarů pro ni byla doslova spásou.

Přesto Amber Heard stále dluží statisíce za právní služby a další výdaje svého právního týmu, které zkrátka musí nějak zaplatit. A jak se zdá, bude mít potíže dostat tyto peníze ze svých pojišťoven. A především, Amber Heard nepracuje. Hollywood od ní dal ruce pryč. Z nového Aquamana byla část jejích scén vystříhána, a další film, který už stihla natočit, In The Fire, je malý nezávislý film, za který rozhodně nedostala žádný balík. Na červeném koberci se neobjevila dlouhé měsíce a reklamní zakázky také nepřicházejí. Pokud se jí nepodaří přimět pojišťovny, aby za ní platily, bude nejspíš Amber Heard brzy na mizině.

Autorský článek, další zdroj: Beinsure

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve