Katy Perry byla označena za tyranku. Pronesla nevhodné komentáře na adresu soutěžící pořadu American Idol

 Celebrity 
18. března 2023 08:41 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Katy Perry se dostalo kritiky za její vyjadřování Wikimedia Commons / Liam Mendes / volný zdroj
Tímhle si světová zpěvačka nepomohla. Diváci talentové show American Idol udeřili na Katy Perry za to, jak se chovala k soutěžící.

Porotkyně pěvecké soutěže American Idol, Katy Perry, si to svými výroky u fanoušků pěkně rozházela. Někteří ji obvinili z toho, že je „tyranka“, jelikož se nevhodně vyjadřovala k soutěžící, Saře Beth Liebe.

Na začátku konkurzu Liebe uvedla, že jí bylo 25 let. Porotci se na moment zarazili a řekli, že vypadá jako teenager. A když dodala, že má již tři děti, to je odrovnalo úplně, především samotnou Perry.

Když se žena odhodlávala ke zpěvu, Perry ji hlasitě přerušila otázkou: „Je to tvůj sen? Pokud to není tvůj sen, možná budeš muset odejít, protože za tebou je spousta snů,“ řekla zpěvačka.

Potřebujeme víc. Zpívej to, jako by to byl tvůj nový sen,“ ponoukala mladou ženu, která se nakonec zařídila podle jejího pobídnutí. Perry však pokračovala v komentářích, které se mnohým nelíbily. Dokonce komentovala, že je žena příliš mladá na to, aby měla tři děti. „Mám pocit, jako by postava z komiksu právě ožila.

Fanoušci na Twitteru vyjádřili své rozhořčení nad jejím nepříjemným chováním vůči soutěžící. „Boo Katy Perry za to, že máma zahanbila mámu, Saru Beth,“ zněl jeden komentář, zatímco v dalším stálo: „Opravdu se mi nelíbí, jak Katy Perry právě zacházela se Sarou Beth v American Idol.

I really do not like how Katy Perry just treated Sara Beth on #AmericanIdol I don’t watch this show at all and my tv was already on the channel but what I witnessed was not right. They let Katy Perry bully this woman on live national tv before she even started singing. So ugly.

— Maven_Star (@EyezrStarry) March 6, 2023

Vůbec se na tento pořad nedívám, ale měla jsem naladěný kanál, a to, čeho jsem byla svědkem, nebylo správné, protože nechali Katy Perry, aby šikanovala tuto ženu v živém vysílání celostátní televize ještě, než začala pořádně zpívat, rozohnila se jedna sledující. „Způsob, jakým jsi zacházela se Sarou Beth, byl nechutný! komentoval další divák talentové show.

Jiná uživatelka Twitteru nechápala, proč se zpěvačka chovala tak hrubě. „Proč jsi byla tak hrubá na Saru Beth? Byla jsou fakt hrozná! Kdo si myslíš, že jsi?“ rozčilovala se žena. Jiná fanynka pořadu se vehementně Sary zastávala a obdivovala její snahu a odvahu do soutěže přijít. Katy si prý svoje poznámky mohla odpustit a zbytečně ji netrápit.

Autorský článek, další zdroje: Twitter

Témata: Katy Perry
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve