Madonna je zase zpátky na špatné vlně. Tentokrát se předvedla v krajkové kukle s bičíkem

 Celebrity 
10. prosince 2022 15:28 / Mirka Malá
  9
📷
1 fotografie v galerii
Madonna se prezentovala dalším bizarním videem Depositphotos
Není to tak dávno, co si fanoušci slavné Madonny doslova oddychli. Zpěvačka se na Díkůvzdání sešla doma se všemi svými dětmi, byla střídmě a hezky nalíčená a také střídmě oblečená. A už to vypadalo, že je snad z nejhoršího venku.

Jenomže sotva uběhly dva týdny a Madonna je zase zpátky ve starých kolejích. Respektive, už zase postuje podivná videa, která její fanoušky doslova děsí. Nejnověji se Madonna na posteli vystavila ve krajkové kukle a s bičíkem mezi zuby. Co tím chtěla zpěvačka říct, nikdo nepochopil.

A tak je jasné, že čtyřiašedesátiletá hvězda poté, co se chvíli chovala jako dospělá, zase jede ve svých podivnostech, které jí postupně ubírají fanoušky. Ostatně ti si svoje názory ani tentokrát nenechali pro sebe. „Jsi úžasná zpěvačka a tohle všechno nemusíš dělat! Vypadáš kvůli tomu staře a zoufale toužíš po pozornosti… Prosím přestaň! Ničíš svou krásu!!!“ napsal jeden fanoušek hned, jakmile Madonna postovala svůj bizarní příspěvek.

Další fanoušek šel ve svém komentáři dokonce ještě o kus dál a dost možná v jeho slovech leží velký kus pravdy. Napsal: „Tohle je důvod, proč nebrat drogy.“ A možná skutečně nebyl daleko od pravdy. V loňském roce Madonna vzbudila mediální pozdvižení, když se ve svých třiašedesáti chlubila svým divokým sexuálním životem a užíváním drog. Tehdy v dokumentu hrdě mluvila o sebelásce, přiznala, že se jí líbí, když má sex s mužem, kterého pak hned vyhodí a přiznala, že doma bere drogy. A navíc to poměrně upřesnila, když řekla, že kouří jen proto, aby na fotkách vypadala cool. „Kouřím kvůli focení. Nelíbí se mi to. Mám ráda opiáty,“ vysvětlila Madonna.

Menší drogový skandál ostatně Madonna musela vysvětlovat už v roce 2012. Tehdy tato popová hvězda vyvolala kontroverzi, když se během jednoho svého koncertu zeptala, „kolik lidí v tomto davu vidělo Molly?“, což je slangový výraz pro drogu MDMA nebo extázi, kterou užívají někteří fanoušci taneční hudby. Taneční DJ Joel Zimmerman, známý jako Deadmau5, označil tehdy zpěvačku za „idiotku“ a na svou facebookovou stránku napsal: „Velmi elegantní Madonno... Taková skvělá zpráva pro mladé milovníky hudby. Jsi vzorem pro stovky milionů. Máš silný hlas... Používej svůj pozitivní vliv, ne řeči o Molly.“

Madonna, která tehdy právě vydala taneční album s názvem MDNA, však vehementně popírala, že by ve svém projevu k fanouškům měla na mysli právě tuto drogu, ale všichni samozřejmě věděli, že to tak bylo.

V roce 2014 pak v jednom rozhovoru o drogách mluvila zase velmi otevřeně. Tehdy šestapadesátiletá Madonna řekla, že její píseň Devil Prays je „o tom, jak lidé berou drogy, aby se spojili s Bohem nebo s vyšším vědomím. Pokud se dostanete vysoko, můžete to udělat, a proto mnoho lidí  bere drogy, protože se chtějí přiblížit Bohu. Tehdy alespoň předstírala, že si je ale dobře vědoma toho, jak rizikové drogy jsou. „Dojde ke zkratu, a to je iluze drog, protože ti dávají iluzi, že se přiblížíš Bohu, ale nakonec tě zabijí. Zničí tě. Jakmile jsem se díky droze dostala vysoko, okamžitě jsem pila tuny vody, abych ji dostala ze svého systému. Jakmile jsem byla vysoko, byla jsem posedlá tím, abych to ze sebe dostala. Říkala jsem si: ‚Dobře, teď jsem skončila.“  Možná by ale Madonna měla vypít tuny vody ještě dřív, než stihne postovat další svoje bizarní fotky a videa.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Madonna (@madonna)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Témata: Madonna, kukla, bičík, drogy
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?