Strach o Hanu Zagorovou mají její kamarádi a kolegové. Nebere jim telefon a nevědí, co se s ní děje

 Celebrity 
18. března 2022 16:04 / René Černý
  10
📷
7 fotografií v galerii
Hana Zagorová zrušila všechny své koncerty kvůli zdraví Se souhlasem H. Zagorové
Letošek měl být pro stálici české popové scény Hanu Zagorou zásadní a úspěšný. Poté, co musela po covidovém období a po onemocnění několikrát přeložit koncerty, se desítky tisíc jejích fanoušků těšily, že si s ní zase zazpívají její nesmrtelné hity. Opak je ale pravdou. Teď navíc o Haničku písničku mají strach její kolegové a přátelé.

Původně se měly letošní koncerty, jak ten v Lucerně, který bývá vždy vyprodaný za dvacet minut a praská ve švech, tak i ten ve vysočanské aréně s názvem Konečně společně, kde měla vystoupit i se svým manželem Štefanem Margitou, konat a pokračovat měly i další. Všechno je jinak. Management Zagorové i promotér koncertů Tomáš Ságl oznámili, že se nic konat nebude.

Důvodem jsou zdravotní komplikace zpěvačky, a to přesto, že ještě před pár týdny Zagorové manžel Margita tvrdil, že Hanka se dává dohromady a brzy se postaví před mikrofon.

"Mám o Hanku strach, bojím se o ni. Není mi z toho dobře a tolik jsem se těšil, asi jako všichni fanoušci," svěřil se inStory.cz muzikant a hitmaker Karel Vágner už před časem. 

Jeho obavy se ale naplnily. Zpěvačka oznámila, že je nucena veškeré závazky rušit a musí se léčit. Ale že chystá pro fanoušky nové CD.

"Moji nejmilejší, bolavá záda v důsledku prasklých obratlů mě stále velmi omezují a musím bohužel respektovat doporučení lékařů a odložit návrat na pódia. S producenty jsme se dohodli na zrušení všech koncertů, do doby, než se vám budu moct předvést ve formě, jak mě znáte.. Ale abych vám i sobě udělala alespoň trošičku radost, začali jsme vybírat písničky na novou desku, kterou uděláme letos a od dubna zase začneme s Randem na Instagramu. Těším se na vás a doufám, že to bude brzy. Vaše Hanka," napsala svým fanouškům začátkem března Zagorová. 

Od té doby se zpěvačka neozvala. Teď dokonce její známí a kolegové říkají, že nevědí, co s ní je. "Bohužel o ní nic nevím. Nebere telefony, nejspíš se léčí a chce se dát dohromady," svěřil se inStoy.cz muzikant, zpěvák a Hančin kamarád Petr Rezek.

Co přesně se s 75letou stálicí české populární scény děje, není jasné. Štefan Margita na dotazy tohoto typu neodpovídá. Chystá se na vystoupení v německém Stuttgartu. Zda je zpěvačka doma, v nemocnici nebo třeba v lázních, není zřejmé. 

"Co vím, Hanka měla postcovidový syndrom, léčila si ta zlomená žebra a samozřejmě to vše mělo za následek i jisté psychické obtíže. Snad se dá do pořádku, ale bude to asi chvíli trvat. Jestli se alespoň letos dostane na jeviště, třeba před Vánoci? Netuším, ale bylo by to krásné, vždyť fanoušci jsou pro ni vším. Rozhodně by ji to postavilo na nohy," myslí si jeden z jejích kolegů muzikantů. 

I my přejeme Hance Zagorové brzké uzdravení a hodně sil k návratu na scénu, na níž září více než padesát let. 

Zdroj: Autorský článek.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve