Tohle není znásilnění, to je komedie, kterou si Saša Rašilov s manželkou užívají

 Celebrity 
13. března 2022 13:55 / René Černý
  1
📷
6 fotografií v galerii
Saša a Lída Rašilovovi spolu řádí na jevišti Divadla Metro v komedii Už tě mám dost Se svolením J. Hauera /Divadlo Metro
Žijí spolu pět let, mají dvě krásné holčičky a jsou hodně pracovně vytížení. Když se ale herci partneři spolu objevují i na jevišti, je to pro ně požehnáním. Takhle to mají i Saša a Lída Rašilovovi. Přesto, že jeden druhému říká - už tě mám dost!

Jde o název nové komedie, kterou hrají jak v nově zrenovovaném pražském Divadle Metro, tak na zájezdovkách. Snímky, které z představení vznikly, lze vykládat všelijak. "To není znásilnění, to je komedie," usmívají se oba s tím, že jsou tam i vášnivé scény. 

"Ty si ale nemůžete nijak užít. Za prvé tam proti vám sedí několik stovek diváků, za druhé víte, že to má být vtipné, což se nám tedy daří. Je ale fajn, že jsme spolu dva měsíce strávili na zkouškách a teď se vídáme i na představeních," svěřil se inStory.cz Saša Rašilov.

Jejich štěstí jako rodičů je, že spolu mají dvě dcerky a obě jsou neskutečně hodné. Žádné uplakané, rozmazlené děti, naopak. A přitom láskou opečovávané. "Díky bohu, že jsou takové a všechno nám to usnadňují. Někdy si tu malou Emilku beru s sebou do divadla, ale vesměs jsou doma a je o ně skvěle postaráno," podotkla Lída Rašilovová.

Díky tomu, že před lety je osud svedl dohromady, právě člen Národního divadla v Praze Saša Rašilov jako by rozkvetl. Říkají to o něm kolegové herci, přátelé. "Lída má velký smysl pro humor a já taky. A to když propojíte, tak to funguje. Rádi se smějeme, máme rádi humor, a proto jsme neváhali, na nabídku Jiřího Turka, ředitele Divadla Metro, jít do komedie Už tě mám dost jsme okamžitě kývli," dodal Rašilov.

Kromě toho Rašilov účinkuje i v televizní show Tvoje tvář má známý hlas, což mu zabírá podstatnou část jeho profesního času. Dabuje, načítá audioknihy. Mnohdy by si přál, aby den měl alespoň o pět až deset hodin navíc. Ale i tak se to padesátiletý herec snaží zvládat s přehledem. 

Zdroj: Autorský článek.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47