Uplynuly dva roky od úmrtí Evy Pilarové. A už je jasné, kdo koupil její chalupu. Novou majitelkou je známá česká režisérka

 Celebrity 
15. března 2022 09:01 / René Černý
  2
📷
5 fotografií v galerii
Eva Pilarová zemřela před dvěma lety ve věku 80 let Se svolením J. Kolomazníka
Tento týden to byly neuvěřitelné dva roky, kdy do hudebního nebe odešla skvělá česká zpěvačka Eva Pilarová. Její milující manžel, bývalý tanečník Jan Kolomazník, na ni myslí denně, několikrát týdně chodí na její hrob. Nedávno ale prodal jejich tolik oblíbenou chalupu. Novou majitelkou je známá česká režisérka.

Rozlehlé stavení, jehož původ sahá až do 18. století, měla Eva Pilarová jako svůj druhý domov. Přestože se s manželem Janem Kolomazníkem stali několikrát oběťmi zlodějů, chalupu milovali a trávili tam celé léto. 

"Já bych se o to už dál starat sám nemohl a ani tam jezdit. Kromě toho mi ji tam všechno připomínalo. Rozhodl jsem se chalupu prodat. Až se najde solidní zájemce, prodám mu ji," svěřil se před časem inStory.cz vdovec Kolomazník.

Během roku se našlo přes čtyřicet zájemců. "Z části to byli taky takzvaní čumilové, kteří chtěli jen vidět, jak Pilarka bydlela, žila. Ale teď už je chalupa prodaná. Je v dobrých rukou a jsem rád, že mám o starost méně," svěřil se Kolomazník.

Novou majitelkou se stala režisérka filmů jako Ene Bene, Výlet nebo Sedmero krkavců Alice Nelis. Jednapadesátiletá filmařka tam bude jezdit se svou rodinou. A zcela jistě je ráda, že bude trávit volný čas v krásném kraji, navíc v domě, který je protkán dobrou energií a vzpomínkami na slavnou zpěvačku.

Dům, kde je kuchyně, několik pokojů, pec, stodola, velká zahrada, ale která skýtá dostatečné soukromí, byl v nabídce za částku okolo 10 milionů korun. Právě tato částka byla zhruba taková, za kterou objekt Jan Kolomazník prodal.

Po smrti své milované ženy, která zemřela na kolaps ledvin a organismu před dvěma lety, zůstal bydlet v jejich společném bytě na pražském Břevnově. Před pár dny uspořádal výstavu jejích fotografií i šatů - kostýmů, které dál uchovává ve velké úctě. 

"Kdykoli se na ně podívám, vidím ji, cítím její vůni. Na jeviště měla dlouhé róby s flitry, v civilu milovala džíny, bundu, košile. Ale ať na sebe vzala cokoli, vždycky jí to nesmírně slušelo," zavzpomínal muž, který stál přes třicet let po jejím boku a který se o nemocnou zpěvačku staral spolu se sestrami Boromejkami až do posledních chvil. 

Zdroj: Autorský článek.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod