Takhle jste Martina Zounara ještě neviděli. Mění se v ženu a prý si to užívá

 Celebrity 
16. března 2022 07:10 / René Černý
  0
📷
9 fotografií v galerii
Martin Zounar se proměnil v ženu a prý si to náramně užívá Se svolením J. Hauera/Divadlo Metro
Říká se, každému, co jeho jest. Proti gustu, každému co mu patří. I to by se dalo říct o herci Martinu Zounarovi. Převléká se do ženských šatů a ještě si to náramně užívá. No a co? Je to jeho věc. I když, jak se to vezme, když se na to koukají stovky lidí a všechny to baví.

Skvělý herec a syn výborného herce Miroslava Zounara Martin je před kamerou, stejně jako na jevišti jako doma. Zvlášť v posledních letech, kdy hraje v seriálu Ordinace na Nově, ale taky v komediích. Po Dvou nahatých chlapech, kde s kolegy Randovou, Krausem a Šinkorovou řádí a diváci se chechtají od začátku až do konce, se opět objeví v další komedii Osm eur na hodinu. 

"Tam se převlékám do ženských šatů a paruky a skvěle si to užívám. Hraju tam totiž Rosu, a to je transvestita. Takže jistě chápete, že jinak nemohu," svěřil se inStory.cz s humorem a smíchem sobě vlastním Martin Zounar. 

"To je totiž zběsilá komedie od Sébastiena Thieryho o sobectví i štědrosti. O tom, proč vlastně pomáháme druhým, pakliže nejde o náš vlastní prospěch. A kterou jsme před dvěma lety, ještě v Palacu na Václaváku, odpremiérovali, a tím jsme taky skončili. Druhý den totiž vláda vyhlásila zákaz představení kvůli covidu. No a pak jsme s tím několikrát jeli po republice a jezdíme, ale teď poprvé to budeme 24. března hrát v našem nově zrekonstruovaném Divadle Metro na pražské Národní třídě," prozradil herec, který za poslední rok šel i výrazně váhově dolů.

Jak on, tak jeho kolegové Martina Randová, která se střídá s Danielou Šinkorovou, Martin Kraus nebo Antonín Procházka jsou přesvědčeni, že teď, dříve než kdy před tím, je třeba, aby se lidé bavili, smáli a zapomněli alespoň na chvíli na hrůzy, které se dějí pár stovek kilometrů kolem nás. 

"Humor spojuje, je to to, co vždycky spojovalo a lidi, kteří se umí bát, zasmát se, umět si udělat legraci i sami ze sebe, jsou na tom vždycky líp," míní hvězda Ordinace a dnes novácké Ulice Martina Randová.

"Jestli je někdo skvělým hercem u nás a na divadle obzvlášť, tak je to vážně Martin Zounar. Co ten dokáže ze sebe vydat, jak on se umí pitvořit nebo naopak ty věci podat, to je na smeknutí klobouku. A to neříkám proto, že s ním hraju, mám ho ráda a jsme kamarádi, ale protože to tak je," míní herečka.

Na podzim chystá Divadlo Metro s režisérem Antonínem Procházkou mimo jiné další hru, taky komedii. "Jmenuje se to Na Vánoce budu gay, bude to taky děsná prča a kdy jindy to bude v premiéře než před Vánoci. Všechny termíny i vstupenky nejenom na hry, ve kterých hraju, najdou diváci na webu divadla," dodal Martin Zounar. 

Zdroj: Autorský článek.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47