Lásky z Love Islandu je konec. Nikol a Vilda oznámili rozchod. Nikol během vyjádření neudržela slzy

 Celebrity 
15. března 2022 20:09 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nikol a Vilém v reality show Love Island Se svolením TV Nova
Oblíbený pár z reality show Love Island oznámil dnes na Instagramu konec vztahu. Rozcházejí se Nikol a Vilém. Krásná blondýnka během svého vyjádření na Instagramu nezvládla zadržet slzy. Podle Nikol začal Vilém mluvit o tom, že jejich vztah byl jen naoko a neunesl realitu.

Už během soutěže se spekulovalo o tom, že jejich vztah nemá šanci vydržet, protože Nikol bydlela v Praze a Vilda v Olomouci. Mladý pár tak musel udržovat vztah na dálku. Jejich láska ale dlouho nevydržela.

Na fanoušky Love Islandy čekal na sociálních sítích v úterý večer velký šok. Vilda i Nikol přiznali krach vztahu.

"Děkuji za vše. Bohužel život v realitě je náročnější než ve vile. Rozešli jsme se už před nějakou dobou, akorát jsme to zatím nikomu neřekli. Niky, děkuji," napsal na svůj instagramový účet Vilém a přidal i emoji srdce.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vilda Šír (@vildasir)

 

Podle vyjádření Nikol to ale vypadá, že o rozchodu do teď neřekl ani jí. "Na Love Islandu bylo vše krásné, ale poslední zkouška je, když přijedete domů a dostanete do ruky mobil," popsala situaci Nikol.

Podle Nikol touto zkouškou Vilda neprošel. "Začal říkat, že jsme spolu začali chodit jen naoko a že to bylo jen kvůli show. Což jsem teda nevěděla a nedohodli jsme se na tom," dodala smutná Nikol a sotva držela slzy.

Na začátku soutěže snad nikdo kromě Nikol nevěřil, že by jim to skutečně mohlo vyjít. Ale Niki a Vilda postupně dokazovali svou lásku nejen sobě, ale i lidem u televizních obrazovek a získávali si postupně stále více fanoušků. Nakonec se dostali do top tří párů reality show Love Island Česko a skončili na třetím místě. Bohužel teď je jejich pohádky konec.

Přitom ještě v polovině února Nikol vztahu s Vildou na sto procent věřila. "Pouto je mezi námi stále silnější. Bez těch kamer je to mnohem hezčí. Nečekala jsem to," řekla Super.cz Nikol a přiznala i posun vztahu. "Vilda je v Olomouci, já jsem v Praze, ale v květnu bude společné bydlení. Vilda se stěhuje za mnou. Vyhrála jsem. Vilda přesouvá své pracovní aktivity do Prahy," plánovala před měsícem Nikol v rozhovoru pro Super.cz.

Nikol Treterové a Vildovi Šírovi nakonec nevyšla ani pohádková výhra ani láska. Bohužel ne každý pár zvládne návrat z ráje a i vzdálenost mladého páru mohla hrát svou roli. Poslední kapkou mohlo být, že se Vilda vzdálil až do Bratislavy, kde nyní působí jako profesionální tanečník soutěže Let's Dance. 

Zdroj: Super.cz, Instagram.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum