Helena Vondráčková se i přes koronavirová opatření rozhodla uspořádat vánoční koncert

 Celebrity 
04. prosince 2021 14:21 / Mirka Malá
  10
📷
1 fotografie v galerii
Helena Vondráčková nechce svoje fanoušky připravit o vánoční atmosféru Agentura MM
Helena Vondráčková i přes vládní opatření plánuje svůj tradiční vánoční koncert v pražské Lucerně. Nazvala ho výstižně Lucerna pro tisíc nejvěrnějších.

Helena Vondráčková a její management se i přes současná vládní opatření rozhodli, že přichystají plánovaný vánoční koncert zpěvačky v pražské Lucerně. Pokud se opatření ještě do té doby nezmění, bude na něj moci přijít 1000 očkovaných fanoušků.

Vondráčková slibuje vánoční atmosféru

"Koncert jsme nazvali Lucerna pro tisíc nejvěrnějších. Posledních pár vstupenek je ještě možné zakoupit v síti Ticketportal," oznámil za Agenturu MM Praha manažer Heleny Vondráčkové Martin Michal.

"Pokud se opatření nezmění, pak se ráda se svými fanoušky na zlatou neděli v Lucerně setkám. Budu v to věřit a budu se snažit všem, kdo budou moci přijít, vykouzlit spolu s mými hosty krásnou vánoční
atmosféru," řekla Helena Vondráčková. Ta si do Lucerny pozvala kolegyni Olgu Lounovou a mistra světa ve stepu a svého dlouholetého spolupracovníka Tomáše Slavíčka.

Sama Vondráčková, která stejně jako celá řada jejích kolegyň a kolegů musela znovu rušit plánované koncerty, doufá, že alespoň tuto svoji již letitou vánoční tradici nebude muset znovu porušit. Vánoční atmosféry je letos kvůli pandemii bohužel opět pomálu. Dále čtěte: Nová verze filmu Tři oříšky pro Popelku se objeví před Vánoci v kinech, i s Pavlem Trávníčkem.

Zdroj: Agentura MM.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47