George Clooney prozradil, proč odmítl kšeft za 35 milionů dolarů za jeden den práce

 Celebrity 
06. prosince 2021 10:08 / Mirka Malá
  17
📷
2 fotografie v galerii
Slavný herec už peníze nepotřebuje Shutterstock
George Clooney má opravdu dost peněz, a tak si mohl dovolit odmítnout velmi lukrativní nabídku. Za jeden den natáčení reklamního spotu mohl vyinkasovat 35 milionů dolarů.

"No, jo. Bylo mi nabídnuto 35 milionů dolarů za jeden den práce v reklamě na leteckou společnost, ale mluvil jsem o tom s Amal a rozhodli jsme se, že to za to nestojí." Bylo to spojené se zemí, která, ačkoli je to spojenec, je občas diskutabilní, a tak jsem si řekl, že když mi to bude brát jedinou minutu spánku, nestojí to za to," popsal Clooney své rozhodnutí.

Proč už tolik nehraje?

Clooney, který s manželkou Amal vychovává 4letá dvojčata, také promluvil o tom, proč se v posledních letech méně věnuje herectví. "Obecně tu prostě není tolik skvělých rolí a podívejte, nemusím hrát," řekl slavný herec. "Má žena a já jsme se o tom bavili, když mi bylo letos v létě šedesát.

Řekl jsem, že se v showbyznysu pořád můžu docela dobře pohybovat a oba milujeme to, co děláme. Ale chceme mít jistotu, že u toho nevypadáme hloupě. Takže součástí toho je, abychom se ujistili, že žijeme své životy."

Před několika týdny Clooney mluvil i o výchově svých dětí a o tom, jak to, že je starší táta, formuje jeho rozhodnutí v životě a práci. "Měl jsem tuto diskuzi s Amal onehdy, protože mi bylo 60. Podívej, musíme se zamyslet nad tím, jak žijeme," řekl George s tím, že on i Amal mluvili o upřednostnění své rodiny před jejich kariérou.

Herec se cítí fit

"Šedesát je už fakt číslo, ale udělal jsem si všechny lékařské kontroly a jsem v dobré kondici. Cítím se zdravý. V šedesáti ještě můžete trochu porazit ďábla, v osmdesáti už ne, a to je 20 let od teď. Dvacet let se odehraje bleskově a o to rychleji, jak stárnete,“ řekl Clooney.

Přesto Clooney zrežíroval svůj nový film s názvem Tender Bar. Snímek s Benem Affleckem v hlavní roli bude mít premiéru těsně před Vánoci. Dále čtěte: Mariah Carey je oficiálně královnou Vánoc. Její sváteční hit jako první v historii získal diamantové ocenění.

Zdroj: People.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve