Zničí Pohlreichova manželka svému muži kariéru? Udělala z šéfkuchaře šaška!

 Celebrity 
20. ledna 2015 06:20 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zdenička má doma co vysvětlovat... Profimedia
Zdeněk Pohlreich si na chvíli vyměnil místo s Láďou Hruškou. Díky své manželce je teď nejdiskutovanějším kuchařem v České republice. Jeho žena Zdeňka měla podle dostupných informací mít sex se svým studentem Filipem (†16) a jsou na to i vizuální důkazy přímo z jejich společné vášně!

Zdena Pohlreichová (dříve Gruberová) byla učitelkou na základní škole v Dolních Břežanech a poměr se studentem a zároveň synem své kamarádky nepopírá, píše Extra. Evidentně však svému kuchařskému guru neřekla všechny podrobnosti, a tak má Zdeněk více než nervy v kýblu a neví co má dělat, když to celé prasklo.

Otázkou zůstává, co to udělá nebo co to může udělat s jeho kariérou precizního šéfkuchaře? Jisté je, že manželku už s sebou na akci s novináři jen tak nevezme. Jakoby nestačilo, že tato kauza ho staví do směšného a velmi trapného obrazu, což může ještě víc vyšvihnout jeho konkurenci Hrušku na špici žebříčku. Kdo by bral vážně rady od kuchaře, který si vzal pornoučitelku ze základky?

Další scénář mu naopak hraje do karet. Pořád platí, že o kom se nepíše, ten jako by nebyl. O Zdeňku Pohlreichovi se teď rozhodně bude chvilku psát. Třeba mu to ještě zvedne prodej kuchařek.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve