Princ Harry a Meghan se chystají na Vánoce do Anglie za královnou. Její zdravotní stav je předmětem spekulací

 Celebrity 
27. října 2021 12:45 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Královna byla nedávno hospitalizována a její vysoký věk může budit jisté obavy Shutterstock
Poté, co britská královna Alžběta zrušila kvůli zdravotním problémům svůj program a strávila dokonce den v nemocnici, vyvstaly otázky ohledně jejího zdraví. A o tom, že s pětadevadesátiletou panovnicí není vše v pořádku, svědčí i zprávy, že se Harry a Meghan chystají na Vánoce do Anglie.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se po svém rozhodnutí opustit královskou rodinu přestěhovali do USA a od roku 2019 se vlastně do Británie nevrátili, vyjma několika malých "rychlonávštěv". Dokonce ani jejich dceru Lilibet, která se narodila v červnu, nikdo z královské rodiny ještě neviděl.

Rodinu možná sjednotí královnin věk

Spekulace o tom, že by se Harry a Meghan mohli rozhodnout strávit Vánoce se členy královské rodiny, rostou poté, co královna nedávno zrušila cestu do Severního Irska a strávila noc v nemocnici jako preventivní opatření. Zatímco palác tuto událost bagatelizoval a trval na tom, že panovnice je v dobré náladě, její nedávná hospitalizace je ostrou připomínkou jejího vysokého věku. Poté, co bylo loňské tradiční vánoční setkání královské rodiny zrušeno kvůli covid-19, je tedy dost pravděpodobné, že se letos královna dočká a celá její rodina se o letošních Vánocích sejde pod jednou střechou.

Navzdory dramatu, který se odehrával během odloučení Harryho a Meghan od královské rodiny a královských povinností, je si princ Harry stále velmi blízký se svou babičkou a královna trvá na tom, aby Sussexové zůstali milovanými členy její rodiny. 

Faktem ale je, že od té doby se Meghan ještě do Anglie nevrátila. Harry se vrátil dvakrát, jednou na pohřeb prince Philipa a jednou na odhalení sochy jeho matky princezny Diany. Dále čtěte: Soud rozhodl: Manželka De Nira nedostane polovinu jeho majetku. Rozvod by ho zruinoval.

Zdroj: Express.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod