Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková se ve 46 letech stala poprvé maminkou

 Celebrity 
22. srpna 2018 00:08 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ještě než Adriana otěhotněla, pokoušela se o umělé oplodnění a uvažovala dokonce nad adopcí Facebook
Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková se po několika neúspěšných pokusech stát se maminkou konečně dočkala svého prvního dítěte! Narodila se jí dcera.

Poslední léta si modelka s nejdelšíma nohama v šoubyznysu nejvíce ze všeho přála, aby se stala maminkou. Nakonec se jí podařilo otěhotnět a Sklenaříková ve svých šestačtyřiceti letech porodila vysněné miminko.

Adriana v minulosti přiznala, že lituje, že si dítě nepořídila dříve. Založení rodiny odkládala kvůli kariéře modelky. První manželství s fotbalistou Christianem Karembeuem tak zůstalo bezdětné. Pár se v roce 2012 rozvedl.

O dva roky později se modelka provdala za arménského milionáře Arama Ohaniana. V roce 2016 byla těhotná, ale bohužel v 7. týdnu potratila. Se svým druhým manželem Aramem Ohanianem (63) dokonce uvažovali o adopci. Adriana byla ochotna pro dítě udělat cokoli. Svěřila se, že prodělala dvě umělá oplodnění, která bohužel nedopadla. Naději však krásná topmodelka nevzdávala a nakonec se dočkala!

S oznámením těhotenství byla Adriana opatrná a nespěchala ani s další radostnou zprávou. Modelčino soukromé tajemství ale prozradil její manažér. "Ano, je to holčička, jmenuje se Nina a je už na světě několik dní. Víc zveřejní sama Adriana," řekl Blesku Miro Šimonič.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008