Jedno kliknutí na seznamce, ze kterého je svatba a dítě. Nikol Moravcová se pochlubila novorozenou holčičkou

 Celebrity 
05. srpna 2019 00:26 / Natálie Nová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Nikol se snaží poprat s novou životní rolí Instagram
Blogerka a herečka Nikol Moravcová zveřejnila fotky své novorozené holčičky. Novomanželé dali své dceři netradiční jméno Violet.

Co všechno se může stát jedním kliknutím na seznamce? Své o tom ví blogerka Nikol Moravcová, která díky této aplikaci našla svoji životní lásku. Všechno se to semlelo pěkně rychle, takže během dvou let se Nikol vdala a přivedla na svět v pražském Podolí překrásnou holčičku Violet.

"Milý světe, tak tohle je naše dcera Violet. Kdo by to řekl, co se může jedním potažením prstu doprava na online seznamce za pár let stát, co? Najednou mám v životě tyyhle dvě úžasný bytosti, který bezmezně a nadevše miluju a jsme společně na prahu nový životní etapy s názvem rodina," takhle okomentovala herečka fotku na svém Instagramu.

Nikol svoji novou životní roli komentuje s vtipem sobě vlastním: "Takový to, když už je ti pět dní a pustí tě z porodnice domů. Mejdan začíná! To bude jízda! Dostali jsme snad všechny možný rady a varování, ale je nám už teď jasný, že ta naše jízda bude spíš jak na horský dráze. A že tahle princezna nebude vždycky takovej andílek."

Manžel Nikol Moravcové je původně ze Slovenska. K samotnému seznámaní má Nikol vtipnou historku. Do seznamky zadala filtry, aby se jí zobrazili cizinci žijící v okruhu pěti kilometrů kolem ní. A díky tomu našla Slováka Karola z Letné.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít