Kam se poděl o padesát let mladší objev Miloše Formana? Divoká kráska s ním natočila jeden film a zmizela.

 Celebrity 
14. dubna 2014 11:15 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Dáša se proslavila Dobře placenou procházkou a co pak...? Foto: Archiv
Největší úspěch zažila roku 2009, kdy si ji Miloš Forman vybral pro hlavní roli ve filmu a divadelní inscenaci Dobře placená procházka. Poté se zpěvačka a herečka Dáša Zázvůrková (32) trochu ztratila a dnes je spíše známá díky svému vztahu se světovým, o bezmála padesát let starším dirigentem Liborem Peškem. „Kdyby veřejnost věnovala tolik pozornosti mé kariéře jako mému osobnímu životu, tak už bych byla slavná jako Karel Gott,” směje se Dagmar.

Po profesní stránce, pravda, rozhodně nezahálí. Již deset let hraje v Semaforu a nyní i v divadle Ungelt. Nahrála také nový singl, k němuž se chystá natočit videoklip v Římě. „V červenci odlétám a chtěla bych, aby to bylo ve stylu italského glamouru 50. let. Miluji Itálii, italštinu jsem i studovala, takže to pro mě byla jasná volba.”

Zázvůrková je velmi podnikavá i co se týče trávení volného času. Odjakživa je vášnivá sportovkyně, původně se dokonce chtěla věnovat atletice, s jarem jí začala sezóna veslování... ale přesto šla nakonec studovat pantomimu. Děti zatím nemá a ani prý nejsou na pořadu dne. Místo toho tráví čas s milovanou fenkou německého ovčáka Vanilkou. „Je hodně divoká a tak potřebuje spoustu pohybu, což asi máme společné,” říká herečka.

Kdo by se na Dášu rád podíval osobně, toho zveme 9. června, v den jejích narozenin, na koncert v Malostranské besedě. „Je to můj způsob, jak poděkovat všem, kteří za mnou všechny ty roky stojí.”
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008