Romantické zásnuby. Šárka Pančochová požádala o ruku svou rozvedenou přítelkyni!

 Celebrity 
24. července 2019 18:31 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Bude svatba! Instagram / Facebook
To je romantika! Česká snowboardistka Šárka Pančochová (28) požádala na vrcholu hory o ruku svou rozvedenou přítelkyni, krásnou Američanku Kaileen Laree (32).

Šárka vše připravila, natočila a teď se svým fanouškům pochlubila na sociálních sítích zásnubami s přítelkyní, kterou bláznivě miluje.

„VELKÁ NOVINKA!!!! Požádala jsem svoji milou o ruku. Mám obrovskou radost. Mít ve svém životě někoho kdo má tak velké srdce a je ohromně velkorysý a dělá ze mě lepšího člověka každý den. Prostě vůbec nemám slov. Tady ta holka je víc než co jsem si kdy mohla přát.“ napsala Šárka Pančochová k videu, kterým celou žádost o ruku zdokumentovala.

„Jsem hrdá na to, že mohu oznámit, že řekla ANO! Je to velmi vzrušující. Přála jsem si, aby takový člověk byl v mém životě. Nemohu uvěřit, že jsem ji našla,“ doplnila k fotografii Kaileen Laree se zásnubním prstýnkem.

„S každým dalším dnem jsem díky ní a její štědrosti a laskavosti lepším člověkem. Moc ji miluji a přeji si strávit s ní zbytek svého života,“ dodala snowboardistka. Svou lásku požádala Pančochová o ruku na nejvyšší hoře amerického státu Oregon s názvem Mount Hood.

Šárka Pančochová promluvila poprvé otevřeně o své sexuální orientaci minulý rok na jaře. V rozhovoru pro web Outsports.com poprvé přiznala, že ji více přitahují ženy.

Kaileen Laree žije v USA a stejně jako Pančochová má blízko ke sportu. Laree byla dříve vdaná, s bývalým manželem má dceru Khaylu.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47