Zasnoubená moderátorka TV Prima si užila hodně divokou rozlučku se svobodou

 Celebrity 
26. července 2019 09:51 / Ema Maxová
  1
📷
11 fotografií v galerii
Byla to dlouhá noc! Instagram
Moderátorka Odpoledních zpráv na Primě Sandra Parmová (33) se co nevidět stane vdanou paní. Se svým snoubencem Pavlem Pospíšilem odjeli před měsícem nabrat síly do spa resortu a ve čtvrtek v noci sympatická blondýnka řádila se svými kamarádkami v Brně.

Parmovou požádal přítel o ruku už v únoru 2017, ale na veselku stále nebyl čas. Jednou nebylo počasí, podruhé dcerka byla ještě moc malá... Ale již za pár dní to klapne a zamilovaná snoubenci si řeknou ANO.

Svatba by měla být uvolněném stylu, moderátorka rozhodně není zastánce naškrobených svateb. 

Rozlučka se svobodou je podle videí, která sdílela na své sociální síti hvězdička Instagramu Michaela Jonášová, dost rozjetá. Jonášová se na Instagramu prezentuje hlavně svou perfektní postavou a hodně luxusním životem. Má přes sto tisíc fanoušků, které její způsob života baví sledovat. 

Na rozlučce byla i krásná kolegyně z TV Prima zprávařka Monika Leová, která se vdávala minulé léto. Exotická moderátorka je z otcovi strany vietnamského původu.

Sandra Parmová oblékla na rozlučku kratší bílé šaty a krátký bílý závoj. Monika Leová vyrazila v džínové minisukni a všem účastnicím rozlučky to velice slušelo! Na dámskou jízdu v Brně se vydaly dámy velkou černou limuzínou. Po celou dobu jízdy v limuzíně, i na následné projížce lodí, si hojně dopřávali bublinek... Nutno podotknou, že celá partička je nebezpečně sexy! Většina krásek se může pochlubit vypracovanou postavičkou a velkými silikonovými ňadry.

Kolem půlnoci, když už na všech zúčastněných byla znatelná jistá společenská únava, konečně i Jonášová uznala, že by bylo lepší telefon schovat a přestat lehce podroušené dámy natáčet. Včera v noci to Brně byla asi hodně divoká jízda! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít