Lucie Bílá se po boku své lásky zbavila velké neřesti a neskutečně jí to sluší!

 Celebrity 
20. července 2019 08:56 / Ema Maxová
  34
📷
16 fotografií v galerii
Lucie Bílá vypadá úchvatně Instagram
Byly doby, kdy zpěvačka Lucie Bílá nechyběla na mejdanech, kde vodka tekla proudem. Ale tyhle časy už jsou dávno pryč. Mnohonásobná Zlatá slavice už dva roky abstinuje a po boku mladšího partnera Radka Filipiho doslova září!

Zpěvačka Lucie Bílá (53) přestala pít alkohol. Za změnu životního stylu může z velké části i její životní partner Radek Filipi (36), který je rovněž abstinent a hlavně velký sportovec. Lucka, která si dříve potrpěla na kvalitní vodku, destilát vyměnila za čistou vodu. 

„Už dva roky nepiji alkohol. Nic se nestalo, prostě to přišlo a já zjistila, že se umím skvěle bavit i bez alkoholu. Piji hodně čisté vody a víc cvičím. Chodím na pás, zacvičím si v posilovně, ale nejraději mám protahovací cviky,“ přiznala zpěvačka, která je odpůrkyní invazivních estetických zásahů do obličeje nebo těla.

„Na mně je vidět, že mám své vrásky ráda. Nemám ráda kroky, ze kterých se nedá odejít. Takové ty nevratné... Mám z toho trošku respekt,“ netají se Lucka, která nechyběla na křtu nového hyaluronového elixíru, jenž se přidává do vody a tělo omlazuje zevnitř. „Tohle mi třeba nevadí a určitě to ráda vyzkouším,“ dodala.

Zpěvačka nedávno zveřejnila fotku, po které ji fanoušci nevěří, že už je jí 53 let. Lucka vypadá opravdu naprosto báječně.

„Na fotkách vždy vypadám tak, jak mne vidí fotograf. Toto je pohled mého partnera. Právě v této chvíli,“ prozradila zpěvačka něco ze zákulisí vzniku fotografie, kterou na svém profilu sdílel i její přítel. „Miluji. Jsem šťastnej chlap,“ dodal.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod