Rapper Oto Klempíř vyráží v létě na sever

 Celebrity 
20. července 2019 18:40 / Ema Maxová
  0
Loading...
📷
4 fotografie v galerii
Oto Klempíř je jednou z nejkreativnějších osobností české kultury Archiv O. Klempíře
Otu Klempíře zná česká veřejnost zejména jako frontmana kapely J.A.R. Jeho nezaměnitelný hlas a pozoruhodný vzhled dává této populární funkově-rockově-rapové kapele punc originality. O čem ovšem každý neví, to je dlouhá řada Otových zásluh v české kulturní tvorbě.

Jen namátkou Oto je autorem scénářů ke dvěma celovečerním filmům (Czech Made Man a Hranaři), dále autorem tří básnických sbírek (Je tu dostatečný počet statečných, Antiranař, Tali Bachtar) a samozřejmě i hlavním tvůrcem písní kapely J.A.R. Je také nositelem několika hudebních cen Anděl.

Vystupuje v zábavných a diskuzních pořadech českých televizí, např. předseda poroty X-Factor. Má vlastní úspěšný speciál na stanici Vltava v Českém Rozhlase, jménem „Když je pátek, škubni za tajemný drátek“… a mohli bychom pokračovat dál.

Oto Klempíř je také milovníkem krásných aut a francouzské elegance. I proto byl jako jedna z V.I.P. osobností hostem na akci k představení nového vozu českým médiím. Jednalo se o uvádění vlajkové lodi značky Peugeot, modelu Peugeot 508 SW, které proběhlo koncem června v Praze.

Při té příležitosti jsme se Oty zeptali na jeho plány na dovolenou. Povalování na horké písečné pláži evidentně není na programu dne, Oto Klempíř se totiž chystá do severských zemí. Čeká ho pořádný roadtrip a stovky najetých kilometrů. Společnost mu bude dělat právě zmíněný luxusní kombík od Peugeotu. Své dovolenkové plány vám Oto Klempíř představí ve videu.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum