Manželka Leoše Mareše okouzluje New York. Nohy má jako gazela!

 Celebrity 
21. července 2019 12:08 / Ema Maxová
  19
📷
13 fotografií v galerii
Monika Marešová je štíhlá a má cit pro módu Instagram
Je krásná, štíhlá a nohy má jako gazela! Módní redaktorka Monika, kterou sleduje na Instagramu přes tři sta tisíc lidí, měla vždy svůj osobitý styl, ale až po boku Leoše Mareše se stala opravdovou módní influencerkou.

Monika Koblížková poznala Leoše Mareše (43) na svatbě svého kamaráda, stylisty Filipa Vaňka. Do té doby byla známá maximálně u lidí z módní a novinářské branže a na Instagramu ji sledovalo pár tisíc nadšenců.

Už tehdy měla štíhlá Monika svůj styl, který byl jednoduchý a hezký. Ale až po boku známého moderátora se z ní stala opravdová módní ikona. Mnoho firem ji začalo oslovovat i jako modelku. Zakázky si ale pečlivě vybírá.

Zatímco dříve Monika často sázela na osvědčenou černou a jednoduché střihy, dnes neváhá za čerstva zkoušet nové trendy a často obleče i extravagantní kousky. Na její štíhlé vypracované postavičce většina outfitů vypadá parádně. Monika na sobě tvrdě maká. Vyznává zdravý životní styl, cvičí jógu a pravidelné návštěvuje také fitko, kde cvičí pod dohledem osobního trenéra.

Během svého pobytu v New Yorku, kde si užívaí předvedla svůj cit pro módu a vynesla mnoho perfektně sladěných outfitů. I když si vyšla jen tak na procházku. Navíc na fotografii a ukázala své krásné nohy. Leoš je na svou manželku právem pyšný! Podívejte se sami, jak to krásné Monice v New Yorku sluší! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít