Kopřivová a Dubovický svou lásku už netají. Najde i Jágr konečně tu pravou?

 Celebrity 
22. července 2019 15:07 / Ema Maxová
  1
📷
7 fotografií v galerii
Kopřivová a Dubovický jsou zamilovaní Instagram
Jen co se hokejista Jaromír Jágr (47) oficiálně vyjádřil, že s Veronikou Kopřivovou (28) už nějaký pátek pár netvoří, blonďatá podnikatelka se přestala před veřejností s novou láskou skrývat.

Bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra, která vystudovala Střední odbornou školu kadeřnickou, poté dva roky pracovala jako kadeřnice a tancovala jako topless tanečnice u tyče, dnes vydělává především na své popularitě, kterou získla po boku slavného hokejisty. 

Verunka rozjela svůj internetový obchod s oblečením ještě před seznámením s Jardou, ale pochopitelně o něm nevědělo mnoho lidí. Podnikání se jí rozjelo až ve chvíli, kdy se proslavila jako partnerka hokejové legendy. Vztah s Jágrem už je ale minulostí. Právě při práci na svém internetovém obchodě se sblížila s modelem, kickboxerem a trenérem Miroslavem Dubovickým (27). 

Po více jak třech letech Veronika ukončila vztah s Jaromírem Jágrem. Nikdy ale nechtěla zveřejnit pravý důvod krachu. Teď už si modelka  a podnikatelka Veronika Kopřivoá užívá zamilované chvilky vedle nového přítele Miroslava Dubovického. A ten si zase užívá popularity po boku slavnější krásky.

Miroslav Dubovický se již v minulosti snažil točit kolem známých modelek, jednu dobu byl spojován například s Anetou Vignerovou (31) či Andreou Bezděkovou (25). Obě modelky se od něj však později distancovaly a nyní prohlašují, že je se svalnatým modelem a bronzovým Mužem roku 2016 pojilo pouze přátelství či pracovní závazky.

Veronika vypadá po boku mladého partnera spokojeně a dokonce na sociálních sítích naznačila, že poznává v posteli věci, které s Jardou nikdy nezažila.

„A já myslela, že snídaně do postele neexistují," napsala k fotografii na svém Instagramu, ze které je patrné, že jí někdo udělal touto pozorností obrovskou radost. A od koho jiného potěší snídaně do postele víc, než od nového miláčka... Navíc, že si Dubovický rád vychutná snídani mimo kuchyň, o tom se na svých sociálních sítích pochlubil naposledy před týdnem.

Ani Dubovický svými příspěvky na sociálních sítích nešetří. „Jestli smích opravdu prodlužuje život, tak se cítím nesmrtelný," napsal k fotce, kde se k Veronice tulí a nakonec připojil ještě srdíčko. Oba se pak pochlubili luxusní večeří, kterou si společně užívali. Fotografie hrdliček najdete v naší fotogalerii.

Tak snad i dobrosrdečný Jaromír brzy najde tu pravou ženu svého života a dočká se třeba i potomka. (Dále čtěte: Jágr váží 120 kg! Aby se dostal do formy a zhubl, připravuje si takzvaný Jágrův salát).

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod