Jako chameleon: Jak se vám líbí proměna Ester Geislerové?

 Celebrity 
04. července 2019 14:02 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ester v Karlových Varech změnila barvu vlasů Instagram
Herečka Ester Geislerová (35) se experimentů s účesy rozhodně nebojí. Jakožto sestra známé herečky Ani Geislerové (42) je sice původně zrzavá, barvu vlasů však mění tak často jako chameleon.

Nejmladší ze sester Geislerových letos na karlovarské promenádě září jako hollywoodská hvězda. Předvedla totiž ze dne na den neuvěřitelnou proměnu. Zatímco jeden večer oslnila všechny na červeném koberci romantickými blond loknami, druhý den šokovala slušivým růžovým mikádem!

Ester se již před nějakým časem se rozhodla změnit svou přírodní barvu a z rusovlásky se stala půvabná blondýnka. S blond hřívou také herečka přijela na karlovarský festival. Odjíždět ale bude s vlasy nabarvenými na růžovo.

Herečka, spisovatelka a hvězda romantické komedie LOVEní přiznala, že to není klasická barva na vlasy, ale pigment, který se bude vymývat. Ester již mnohokrát ukázala, že se rozhodně nebojí velkých změn! Tak třeba s proměnami bude ještě pokračovat a překvapí nás i na závěrečném ceremoniálu filmového festivalu. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008