Karel Gott sdílel foto z tajné oslavy narozenin! Co fanouškům vzkázal?

 Celebrity 
14. července 2019 16:23 / Ema Maxová
  1
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott je miláčkem národa Facebook
Dnes slaví zpěvák Karel Gott své 80. narozeniny, a tak je samozřejmě na pořadu dne otázka, jak své jubileum vlastně slaví? Gott je ale tajnůstkář a vše držel pod pokličkou. TeĎ se ale ozval a fanouškům poslal hezký vzkaz.

Zpěvák dnes oslavil významné životní jubileum, osmdesát let. K narozeninám mu v průběhu dne pochopitělně blahopřálo mnoho kolegů z hudební branže, ale také jeho věrní fanoušci. Už to vypadalo, že se Karel přímo na své narozeniny vůbec neozve a raději si je bude užívat v kruhu rodinném a ukrytý před zraky veřejnosti. Nakonec to ale Mistr nevydržel a sdílel na sociální síti fotku i se vzkazem.

„Dnešní den je pro mne slavnostní. Jsem šťastný díky vám!“ napsal k fotografii ze zahrady, na níž je obklopený pugéty, balonky a dortem. Vyznání patřilo určitě nejen k fanouškům, ale i k jeho kolegům a nejbližším. 

Karel Gott je český šlágrový zpěvák, herec a malíř. Je mnohonásobný držitel ocenění Zlatý slavík a po roce 1996 Český slavík. Dohromady jich má, i s posledním získaným v roce 2017, 42. Od roku 1965 se prodalo 50 milionů nosičů desek Karla Gotta, což z něj dělá nejúspěšnějšího českého interpreta dosud. Gott je už mnoho let miláčkem národa, vývozním kulturním artiklem a jedním z nejpopulárnějších Čechů ve světě.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum