Nový pár v českém šoubyznysu: Bittnerová s Krausem!

 Celebrity 
03. října 2017 02:05 / René Černý
  1
📷
2 fotografie v galerii
Miluška Bittnerová a Jan Kraus spolu teď pečou na rozhlasových vlnách! archiv
A je tu nový pár českého šoubyznysu. Vnadná herečka a moderátorka Miluška Bittnerová se dala dohromady s hercem a moderátorem Janem Krausem. Nejde ale o vztahové, nývrž profesní partnerství!

Kraus si doma nechá svou Ivanu Chýlkovou a Miluška zase přítele Reného. V rádiu to ovšem společně rozjíždí. Na Frekvenci 1 se totiž vrací oblíbená talk show Co vy na to, pane Kraus. Právě zde sekundovala Krausovi jako "blbá blondýna" nejprve Mirka Roubíková, následně Kateřina Hamrová a nyní Bittnerová.

„Mám z toho radost a spolupráce s Honzou Krausem je prostě úžasná," svěřila se prsatá blondýna Bittnerová. Zvláštní je, že všechny rozhlasové partnerky Jana Krause v tomto pořadu mají jedno společné - hodně výrazné poprsí. 

„Na návrat za mikrofon jsem se těšil, protože Frekvence 1 byla vždy mojí srdeční záležitostí. A u srdce mě hřeje i pohled na novou blondýnu,“ řekl s úsměvem Jan Kraus.

Pro Bittnerovou to není rádiová premiéra. Ta na této stanici už druhým rokem moderuje Dámský klub a teď se ještě přidala dialogová talk show. Kromě toho Miluška hraje v divadle a moderuje různé akce.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008