Bavič a komik Josef Náhlovský potěší děti svou novou knížkou pohádek

 Celebrity 
26. září 2017 18:30 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Pohádková kniha Josefa Aloise Náhlovského Vykutálený pohádky byla úspěšně pokřtěna Vykutálený pohádky
Bavič, komik a příležitostní herec Josef Náhlovský se na české scéně pohybuje již dlouhá desetiletí, takže se asi těžko najde ten, kdo by neznal jeho osobitý, trochu svérázný humor.

Možná právě proto vás překvapí, že se Josef Náhlovský rozhodl vstoupit do hájemství tak niterného a éterického, jako je pohádka.

Hrdinové Náhlovského pohádek s roztomilými a mazlivými jmény (Žabžulenka, Omydlík, Myšulátko či Plamínek) vyprávějí o tom, jak to chodí v pekelné škole, co se odehrává na dně malé lesní tůňky, jak byly potrestány zahálčivé dcery staré pekařky a přinášejí řadu dalších příběhů rozvíjejících dětskou představivost a fantazii. Nechybí jim ani humorný nadhled, který se vzhledem k autorovi jistě očekával.

Křest a autogramiáda knihy Vykutálený pohádky od Josefa Aloise Náhlovského proběhla v Paláci knih Luxor. Za kmotry jí byli Karel Šíp, Zdeněk Merta a Honza Vančura. Kniha obsahuje 6 pohádek s nádhernými ilustracemi Jany Holé.

Pohádková kniha Josefa Aloise Náhlovského Vykutálený pohádky byla úspěšně pokřtěna a vy ji můžete už nyní pořídit pro vaše děti.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve