Zavrhl opravdu Petr Nárožný syna? Nenávist nebo nafouknutá bublina?

 Celebrity 
27. září 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zavrhl opravdu herec Petr Nárožný syna, nebo jde o pomluvu?  ShowPix
Petr Nárožný je jedním z nejserióznějších a nejobsazovanějších hercům. Žádné skandály ho nikdy neprovázely. Až před časem se vyrojily spekulace, že údajně zavrhl svého syna Petra jen proto, že je jiné orientace.

Zprávy o nenávisti, šikaně, vydědění, vyhazovu z bytu, které se před časem v některých médicích objevily, slavného českého herce a také vystudovaného inženýra velmi mrzely. Založením sice konzervativec, ale jinak milující otec, prý nikdy svého syna Petra nezavrhl.

„Máme dobré vztahy a vždy jsme je měli. Nevím, v čem by měl být problém,” uvedl Petr Nárožný.

To, že Nárožného syn Petr, mimochodem úspěšný podnikatel a mediální manažer je homosexuál, pochopitelně jeho otec i matka věděli dávno. A i když se s tím možná z počátku herec hůře vyrovnával, nikdy na syna kvůli tomu nebyl hrubý nebo zlý.

Tato kauza vznikla před pár lety a nejspíš za ní i stojí někdo, kdo neměl herce Petra Nárožného rád, záviděl mu, nebo chtěl být jen zajímavý. 

„Svého času jsem se s rodinou Nárožných hodně stýkala, hlavně s Petrem a jeho sestrou Kateřinou a nikdy, ale opravdu nikdy nepadla nějaká slova o nenávisti od táty k synovi za to, že je zkrátka na chlapy. Pan Nárožný je hodně pracovně vytížený, takže to zázemí tam dělá spíš jeho paní. Nicméně mladý Petr je milovaný syn, stejně jako jeho sestra Kateřina,” prozradila Sedmičce blízká rodinná kamarádka.

Nárožný dokonce svému synovi s jeho partnerem Michalem koupil nemovitost. „Jeden byt koupili v Třeboni pro sebe, druhý pak právě pro syna a jeho partnera. V Praze žijí staří Nárožní v činžáku ve Vršovicích a mladý Petr s partnerem ve Strašnicích. Vzájemně se navštěvují a mají se rádi," dodal rodinný známý. 

„S tátou máme skvělé vztahy. Není tam žádný problém,” potvrdil Sedmičce i syn Petr Nárožný ml.

Zatímco od syna Petra se herec vnoučat nedočkal, díky své dceři Kateřině je dvojnásobným dědečkem a je šťastný. V rodině mají všichni dobré vztahy a žádné problémy, o kterých se kdesi povídá, rohodně nemají. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít