Bláznivý Koptík dolejzá za exmanželkou a urazil Gregorovou!

 Celebrity 
30. září 2017 04:00 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Taková láska to byla a přitom Koptík teď svou bývalou partnerku nazývá starou bábou! ShowPix
Říká se o těchto lidech, že jsou vyčůraní jako díra do sněhu. A Ondřej Koptík je, zdá se, ještě více. To, co předvádí v posledních týdnech, není normální a dochází i na slova psychiatra a sexuologa Radima Uzla, že mladý muž rozumu moc nepobral.

Když Hana Gregorová Koptíka odkopla, údajně proto, že jí zatajil, že bere drogy, snažil se jí omlouvat se a prosil o odpuštění. Když nereagovala, přišly výhrůžky a urážky. Pak zase na chvíli doprošování. A teď, když zjistil, že herečka prostě zájem nemá, přišel s jinou taktikou. Chce se vrátit ke své exmanželce, s níž má dvě děti.

„Důležité je, že jsme pohromadě, a žádné intriky nás nerozdělí,” nechal se slyšet Koptík. Prý si s Pavlínou, svou bývalkou dali drink a vše si vyříkali. Jenomže poté, co on jí před dvěma lety opustil, si ona našla nového přítele. A to jí právě částečně vyčítá.

Co je ale horší, že svou tolik milovanou bohyni Hanu Gregorovou nazval doslova „starou 65letou bábou”, když se vyjadřoval k tomu, co asi Koptíkově bývalé ženě vadí nejvíce, a proč ji vlastně opustil a nechal s dětmi napospas. „Kráká na vás ta stará vrána? Asi přijde pěkná rána," napsal taky na svůj profil Koptík. 

„Koptík je zmetek, který se potřebuje jenom pověsit na nějakou ženskou a je mu jedno jestli na mladou nebo na starou. Zkrátka mu jde o to, aby ho nějaká živila a byla mu k dispozici, kdykoli si vzpomene,” napsala jedna z diskutérek na internetu. 

„Nejdříve Gregorovou vynáší do nebes, básní o ní a popisuje sex s ní, a pak jí nazve bábou? A to nevěděl před tím, že je stará? Je vidět, že je to jen vypočítavej šmejd,” diví se lidé v diskuzích na sociílních sítích. 

Koptík přitom před více jak týdnem na facebooku psal cosi o tom, že když ho tedy jeho Hanička odkopla, „najde si tedy jinou stařenu”! Koho tím myslel, a proč teď dolejzá za mladou bývalkou, je velkou neznámou!

„On u paní Gregorové zřejmě hledal peníze a ona u něj zase sex," řekl už před časem sexuolog Radim Uzel, který dodal, že Koptík je člověk velmi “mdlé” inteligence.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum