Julia Roberts ukázala děti. Syn Henry už oslavil patnáctiny, dvojčata jdou na univerzitu

 Celebrity 
11. září 2022 08:16 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Julia Roberts je slavná máma dětí, které chrání před veřejností Depositphotos
Herečka Julia Roberts s manželem Dannym Moderem dopřávají svým třem dětem velké soukromí. Na červené koberce je nevodí a málokdy je ukazují na sociálních sítích. Ale když Henrymu bylo už patnáct, nešlo tento významný den opomenout.

S blahopřáním k patnáctinám na Instagramu přispěchal sám Danny Moder, když zveřejnil fotku Henryho, který mu skutečně, lidově řečeno, z oka vypadl. Už to ale bylo na začátku léta a Danny k fotografii připsal svoji gratulaci: "Tohle dítě je hra... na cokoli... úžasné, je to můj chlapec. Nadšení. Dnes je mu 15. Miluji tě."

Henry na fotografii předstírá, že se skateboardem v ruce stopuje na silnici a vydává se na velké letní dobrodružství. Loni také manželé zveřejnili starou fotografii, na které je jejich dcera Hazel, která právě oslavila sedmnácté narozeniny, ovšem bez svého dvojčete Phinnaeuse a naopak s Henrym, který byl ještě malý. Fanoušky to tehdy docela zklamalo, protože samozřejmě chtějí vidět aktuální fotky jedné z nejoblíbenějších hereček světa.

Julia a Danny tedy drží všechny děti daleko od Hollywoodu a zdá se, že celá rodina žije tak normálním životem, že děti ani pořádně netuší, kdo vlastně jejich máma je. Julia se před čtyřmi lety svěřila s okamžikem, kdy se jí její děti poprvé zeptaly na její práci. "Nemyslím si, že někdy budou mít skutečnou povědomost o mé slávě,“ řekla tehdy Harper's Bazaaru. "Když na to začínali přicházet, bylo to jako: ,Ty jsi slavná?' A já řekla: ,Myslím, že hodně lidí mohlo vidět film, ve kterém hraji, nebo by mohli vědět, kdo jsem.' Pak se mě zeptali: ,A jsi slavnější než Taylor Swift?"

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený modermoder (@modermoder)

 

Zkrátka Julia Roberts si ze své slávy hlavu zjevně nedělá, i když před několika dny pobláznila Benátky, když na filmovém festivalu představovala svůj nový film s názvem Vstupenka do ráje, v němž se před kamerou znovu sešla s Georgem Clooneym.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený modermoder (@modermoder)

 

Možná právě proto jí také manželství s Dannym Moderem funguje tak dlouho. Vdávala se za něho už v roce 2002, a i když se před lety jen jednou spekulovalo o tom, že to v jejich vztahu trochu skřípe, krizi zjevně překonali nebo to vůbec nebyla pravda.

Julia se poprvé stala matkou v roce 2004, když porodila dvojčata Hazel a Phinnaeuse, kterým je tedy letos už osmnáct. V červnu 2007 se pak narodil letos patnáctiletý Henry.

Už od jejich narození se Julia a Danny snaží udržet svoje děti mimo záři reflektorů a také mimo zájem médií. Dokonce se kvůli tomu i odstěhovali z Los Angeles a už dlouhé roky bydlí v San Franciscu. To je obrovské město, ale rozhodně v něm nikoho nezajímá, zda je někdo slavný, nebo ne.

Teď už si ale postupně bude muset Julia zvykat na to, že její děti začnou opouštět rodinné hnízdo. Dvojčata nastupují na univerzitu, i když samozřejmě informace o tom, která univerzita to bude, je tajná. Ale obecně se má za to, že to bude prestižní Berkeley a také se povídá, že jedno z dvojčat na univerzitě bude studovat výtvarné umění a druhé pak počítačové vědy.

Julia sice nic z toho oficiálně nepotvrdila, ale rozhodně se vyjádřila jako pyšná matka, která sama vysokoškolské vzdělání nemá. V jakých stopách půjde v budoucnu patnáctiletý Henry, není jasné. Ví se ale o něm, že se věnuje extrémním sportům a na skateboardu to údajně umí jako profík.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47