Zpěvák slavné české kapely prý propadl automatům!

 Celebrity 
25. května 2017 02:10 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Martin Kocián už asi jiný nebude...! archiv
Velký pr*****ř, to je Martin Kocián, hvězda dávného boybandu Lunetic. Po alkoholu a drogách měl prý propadnout hazardu. A dokonce by mohl mít problémy se zákonem.

Dnes 40letý Kocián se příliš nezměnil od doby, kdy se s ním zbytek Luneticu rozešel právě kvůli různým problémům. 

Jedna ze servírek z Mostu zjistila, že Kocián je údajně gambler. „Zničil mi úplně můj dětský sen. Milovala jsem ho a vždy si přála se s ním setkat,“ svěřila Blesku mladá žena. 

Z důvěřivé servírky měl údajně vytáhnout během dvou hodin 5000 korun. „Prý večer jede na vystoupení na Slovensko a nechá mi tu klidně pas, abych mu půjčila další peníze. Vůbec mi nedošlo, že na Slovensko může na občanku.“

Problém je v tom, že Kocián se akorát přemístil k zářícím automatům a víc nevnímal: „Na automatu měl v jednu chvíli výhru patnáct set korun, tak jsem mu řekla, ať odstoupí, a peníze jsem si vybrala, abych alespoň něco dostala zpět," řekla servírka. 

Martin Kocián se měl ještě jednou vrátil s padesátkou v ruce a zkoušel do na automatu znovu. Žena se domnívá, že šel někam zastavit řetízek. Poté opět odešel s tvrzením, že se za 18 hodin zas vrátí. Nevrátil. Zůstal jí cestovní pas, ze kterého vypadly dva lístečky. Jeden byl ze zastavárny na druhém konci Mostu.

Komu není rando, tomu není pomoci. Je jen otázkou času, kdy se Kocián dostane na policii a pak do vězení. Od automatu za mříže je opravdu malý kousek. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod