Chcete vidět Bučkovou chytat ryby? Pak přijďte na dětský den s Jakubem Vágnerem!

 Celebrity 
24. května 2017 16:00 / René Černý
  0
📷
5 fotografií v galerii
Na Katlově to bude velké a Jakub Vágner zve malé i velké, aby si přišli užít skvělý program archiv
Vidět krásnou modelku a missku Elišku Bučkovou chytat ryby, co víc si mohou mnozí muži přát… Teď budou mít možnost u jezera Katlov, kde se 3. června uskuteční Dětský den. A přijedou i další hosté, jako třeba Adam Mišík.

Nejmenší děti se mohou těšit na své pohádkové kamarády – Shreka, Fionu, Křemílka a Vochomůrku, Rusalku, Ariel a spoustu dalších. 

Zaskotačit si mohou v zábavním parku Crocodilino, na skákacím hradu Českých drah a užít si mohou i spoustu dalších pohádkových atrakcí. Na děti zde čekají například hastrmanské dílničky, kde se děti naučí starým hastrmanským řemeslům.

„Celý dětský den se odehrává v areálu jezera Katlov, a tak samozřejmě nebude chybět ani rybářská školička, kde se děti naučí od předních osobností české rybařiny spoustu nového,” řekla VIPstory.cz Tereza Vágnerová z produkční agentury Aster Production.

A pokud je pro někoho životním snem vyrazit na ryby se světoznámým dobrodruhem, pak bude mít jedinečnou šanci vyhrát v tombole právě jeden takový den se světově známým rybářským mistrem Jakubem Vágnerem.

A právě jeho krásná přítelkyně Eliška Bučková všem ukáže, jak chytá ryby. Její partner ji do této disciplíny zasvětil a kráska si rybaření zamilovala. 

Velkým lákadlem buzdou také přednášky o výpravách do Amazonie a dalších nebezpečných koutů světa, které samozřejmě k akci pro celou rodinu patří. Nebude chybět ani autogramiáda a návštěvníci si budou moci prohlédnout akvarijní expozici sladkovodních ryb, které se skrývají pod hladinou jezera Katlov a projet se na koních. 

Vzácné dravce dětem představí sokolníci. Pro milovníky pejsků jsou díky FITMINU připraveny ukázky sportovní kynologie, mushingu, dogfrisbee a předvedení práce s vodicími a asistenčními psy. 

Součástí programu jsou hudební vystoupení. Po svém návratu z amerického angažmá vystoupí Adam Mišík.  

Za pozornost stojí koncerty kapel QUEENIE – world Queen tribute band, Handa Banda a unikátní ženská hudební kapela Vesna, která propojuje folklór, klasickou hudbu a jazz. K dětskému dni také neodmyslitelně patří kapela Maxim Turbulenc. 

„Tato událost bude opravdovou oslavou rybaření, protože budou vyhlášení evropští juniorští šampioni, kteří na Katlově budou od středy do soboty měřit svoje síly v chytání kaprů," láká i sám Jakub Vágner. 

Občerstvení po dobu celé akce bude zajištěno. Záštitu nad touto slavnostní akcí převzali ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová a ministr zemědělství Marian Jurečka.

Další informace naleznete ZDE

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod