Zvládli byste jíst chlebíčky na čas? Tenhle boreček to zkusil, podívejte na video!

 Celebrity 
24. května 2017 16:00 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zvládli byste sníst několik chlebíčků na čas?  Youtube
Není to tak dávno, co jsme vás informovali o šílené sázce, kterou uzavřela DOMINIKA MYSLIVCOVÁ (22) s číšníkem Martinem z Park Hotelu Hodkovičky. Pojídání chlebíčku na čas? To je dost ujeté! A jelikož jsme vám slíbili i video reportáž, tak tady je.

Česká Barbie vyhrála láhev Don Perignonu, protože sázku o to, zda se Martinovi podaří sníst za dvacet minut padesát chlebíčků, nakonec vyhrála. To můžeme klidně říct už na začátku. Aby blondýna na vše osobně dohlédla a zamezila případným nekalostem, do bistra Piknik vyrazila sama na všechno dohlédnout.

„Důvěřuj, ale prověřuj. Nicméně co jsem viděla ty chlebíčky, je to pořádná nálož,“ pokyvovala hlavou Dominika. Bylo jasné, že se Martin dostane alespoň do poloviny, je fakt borec. Nakonec skončil u dvaadvacátého kousku. V každém případě si však zaslouží velké uznání. Když jsme to tak sledovali, dali bychom jich maximálně pět.

Pokud teď zrovna večeříte, svačíte nebo cokoli konzumujete, na video pod článkem se raději nedívejte. Fakt, myslíme to vážně. Nemuselo by vám být zrovna dobře. Martin se totiž snaží, seč mu síly stačí. Ale jsou chvíle, kdy mu chlebíčky doslova lezou ušima. Takže v klidu polkněte, odložte jídlo a až pak si reportáž pusťte. Co říkáte, dáte si ještě někdy chlebíček?

Martin se do „díla“ pustil s vervou. „Bylo mi ho trošku líto. Ale je frajer, že necouvnul, klobouk dolů,“ pokyvovala Dominika uznale hlavou. Borec nasadil rychlé tempo, které držel poměrně dlouho. Přesto se dostal „jen“ ke daadvacátému chlebíčku, pak šlo všechno ven. I tak si ale zaslouží velké uznání.

Kdo do bistra Piknik přišel, dobře se bavil. Dominika se totiž všem zájemcům podepsala, popovídala s fanoušky a několika z nich rozdala svou knihu výhod. Kdo by chtěl vidět víc, může sledovat kanály Dominiky Myslivcové na youtube nebo profily na sociálních sítích. Nebo se mrknout na Sport 5, kde už brzy bude reportáž z celé akce.

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít