Pomeje podstupuje drastickou léčbu rakoviny! Dá to?

 Celebrity 
24. května 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiří Pomeje doufá, že ozařování zabere a z rakoviny se vyléčí! Profimedia
Dá to Jiří Pomeje nebo ne? Na to se teď ptají přátelé, fanouškové i ti, kteří ho dvakrát nemusejí! Herec a bývalý producent bojuje s rakovinou hrtanu. On sám věří, že se vyléčí!

Jiří Pomeje má za sebou už sedmé ozařování. Každý den mimo víkendů absolvuje v pražském Motole radioterapii. 

„Musím se vysvléct do půli těla, aby mi mohli dát po prsa masku. Potom mě přikurtují, abych se nemohl pohnout ani o milimetr, zaměří mě a začnou vypalovat,“popsal Blesku Pomeje.

Ozařuje se po dvou minutách a za čtvrt hodiny může z nemocnice odjet. „Chvilku jsem z toho přešlý. Taky to potom trochu pálí,“ svěřil se Jiří.

„Vypálí mi prý fousy, budu mít spálený krk. Ale jinak jsem v pohodě. A vlastně je mi dobře, když mi v krku vypalují ty ďoury – jen houšť, ať ta bestie definitivně zmizí!“ říká herec a dabér, který věří, že po léčbě nepřijde o hlas. 

Už dokonce začíná pociťovat následky radioterapie. Od prvního ozařování  shodil sedm kilo. „Nemám vůbec na nic chuť. Prý ji ztratím úplně. Teď mi zatím připadá všechno slaný, i když jím čokoládu. Všichni mi říkají, jak mi to sluší. Radši bych ale byl tlustej," dodal Jiří Pomeje, který má celkem mít 35 ozařování. Po něm se uvidí, zda tu bestii rakovinu opravdu z těla dostal ven. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít