Gott uletěl Ivaně za svou múzou do Německa, touhle nejslavnější zpěvačkou!

 Celebrity 
20. května 2017 03:25 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott a jeho německá múza, tamní nejslavnější zpěvačka Helene Fischer! Profimedia
Karel Gott je už zase, zdá se, ve formě! Sotva se oklepal z nemoci a dalších komplikací, cítí se jako popový král a to nejen u nás, ale i v sousedním Německu. Zde je snad ještě populárnější, než doma. Teď se sebral a bez své Ivany a dětí odletěl právě tam. Za svou múzou, nejslavnější zpěvačkou německy mluvících zemí, která vyprodává stadiony a daří se ji prodávat i miliony CD!

Helene Fischer (32) je mladá, sexy zpěvačka, která strhla svými vystoupeními miliony Němců, Rakušanů, nebo třeba Švýcarů. Její písně a show, které při nich má jsou neopakovatelná. Poznali se před pár lety, když Helene přezpívala Gottův hit Včelka Mája, tedy Biene Maja do nových dílů příběhu o malé včelce a jejích přátelích.

Karel Gott zkontroloval, jak jdou stavební práce na Bertramce, sbalil kufry, řidič jej odvezl na letiště a vydal se do Berlína. Zde jej vyzvedl jeho německý management. Dnes bude celý den zkoušen na večerní gala show s názvem Willkommen bei Carmen Nebel. Nebel je slavná německá moderátorka, která si zve slavné osobnosti.

Takto vypadalo před čtyřmi lety vystoupení přezpívaného hitu Biene Maja, které sledoval z publika jako VIP host Karel Gott a Helene Fischer si zamiloval!

„To, co my Češi neumíme, Rakušané nebo Němci umí bravurně. To, co tady nepochopitelně podivná Česká televize zavrhla - dělat zábavu a velká gala, tam veřejnoprávní televize dělá běžne a nejenom tam. Tak si to Karel jede užít i s Helene, která je momentálně něco jako Karel Gott v sukních," řekl VIPstory.cz jeden z blízkých přátel Mistra.

Gott není v podobné show poprvé. Čas od času vystupuje i ve velkých německých show u Floriana Silbelreisena, který je partnereme Helene Fischer. V německých médiích se občas spekuluje o tom, že jde jen o formální vztah, který má oběma pomoci k popularitě, což ale oba umělci popírají.

Nicméně Karel Gott je ve svém živlu a vystoupení u našich sousedů, které v televizi uvidí miliony diváků, si užije. „Těším se na Helene Fischer, těším se na všechny...," dodal Karel Gott při své cestě do zahraničí, z kterého se vrací v neděli! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod