Proč Noidova Gábina pořád hraje takovou komedii? Že jí není trapně!

 Celebrity 
23. května 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Gábina Dvořáková podle mnohých hraje na všechny komedii! Profimedia
Gábina Dvořáková, nyní stále ještě Bártová by si zasloužila cenu Thálie za herecké výkony. Její pořád ještě manžel Václav Noid Bárta sice není žádný svatoušek, ale ve své podstatě i podle kolegů a přátel je to opravdu hodný chlap, který si někoho takového vážně nezasloužil. A modelka se snaží hodit na něj možná i další věci...

Dvořáková-Bártová se objevila v pondělí v centru Prahy před klubem, kde se konala prezentace Muže roku. I když byla zvána, dovnitř nešla, protože tam byla soukromě. 

„Nejdřív hrála divadlo, že se fotit nechce a pak tam těm fotografům pózovala jako divá. Ona je horzná herečka. Že jí není hloup se přetvařovat...," divila se jedna z návštěvnic klubu.

Prý by ráda, aby se s Noidem dohodli jako dva rozumní lidé, bez očerňování, napadání a podobně. Jenže to byla ona, která vlastně ze zpěváka udělala alkoholika, feťáka a možná i násilníka. 

„Kdo Vaška zná ví, že je sice občas raplík, ale mouše by neublížil a má obrovské srdce," dodal jeden z jeho kamarádů.

Gábina Dvořáková tvrdí, že nechce přes média nic vzkazovat a vyjadřovat se k ničemu. Ale jak může, udělá to, alespoň oklikou. Prostě profesionálka každým coulem!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum