Nadsamec Princ Harry nenosí spodní prádlo? A co na něj práskla domina?

 Celebrity 
02. ledna 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Princ Harry se nezdá, ale je to pěkný divoch! archiv
Mladší z vnuků anglické královny Princ Harry je pěkný divoch. Hlavně v pubertě vyváděl věci, které lze prezentovat až po dvaadvacáté hodině. Zlí jazykové tvrdí, že podobně jako jeho otec, i on vyzkoušel i sex s muži, hromadný sex a další libůstky. Jak se zdá, teď ani nenosí spodní prádlo a jedna z prostitutek promluvila i o jeho chloubě"

Na některých fotkách se Harry objevuje ve společenském oděvu, který mnohé odhaluje Třeba i to, že patrně občas zapomíní spodní prádlo.

Sice má teď princ novou přítelkyni Meghan Markle, ale jak napovídají některé informace, ona má možná jiného. Nicméně ani tak nemusí šlechtic zoufat. Je prý skvělý milenec a co se výbavy týče, je na tom prý hodně dobře!

Domina Carrie Royale si s princem Harrym (32) užívala v roce 2012 při jeho slavném výletu do Las Vegas. A dodnes o tom moc ráda mluví. Nikdy neopomene zmínit i ty nejmenší detaily. Díky tomu se může dnes každý dozvědět, jaké mužství nosí v kalhotách jeden z možných králů britské monarchie.

„Nebude mít problém uspokojit jakoukoli ženu, jeho penis rozhodně není malý, ačkoli k těm větším se zařadit opravdu nedá. Prostě průměr. Nemá ale problém uspokojit každou ženu," svěřila se bulváru Carrie.

A v chvalospěvech pokračovala! „Má naprosto úžasné rty, byly to ty nejhezčí polibky, jaké jsem kdy zažila. Bylo to strašně žhavé, srdce mi tepalo jako o závod, celé tělo mě z toho hřálo… Téměř jako ve snu," tvrdí.

Krom toho se také Meghan, nebo nějaká jiná, může těšit na to, že Harry umí být trochu zvrhlý a v sexu je otevřený téměř všemu.

Témata: Princ Harry, postel, penis,
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod