Novotný v nemocnici: Už zase mrtvice?

 Celebrity 
01. ledna 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Stav Petra Novotného rozhodně není žádná legrace a možná mu šlo o život! Profimedie
U moderátora Petra Novotného, který byl hospitalizován po Štědrém dnu v nemocnici, se opět mohla objevit mrtvice. Sice byl do nemocnice převezen z důvodu celkové slabosti, ale není vyloučeno, že se v mozku mohla opět objevit krevní sraženina!

Už 69letý bavič, který před třemi lety prodělal mrtvici, musel se učit mluvit a před kameru se zatím vrátit nemůže, na tom není dobře. Jeho syn Pavel sice tvrdí, že táta to zvládne a má humor, ale podle některých informací je na tom velmi špatně.

"Nevím, co říká Petrův syn, kterému se nedá věřit nic, protože si vždy hodně vymýšlel, ale fakt je takový, že to s ním bylo hodně zlé. Má nějaký zánět v mozku a doktoři se báli mrtvice. Dokonce byli připraveni hned operovat," řekl VIPstory.cz zdroj z Vojenské nemocnice ve Střešovicích, kde je Petr Novotný hospitalizován.

Informaci o možném operačním zákroku sám "protekční spratek" Pavel Novotný uvedl na sociální síti. A dodal, že to nebylo třeba. Pokud se i sraženina v hlavě obevila, zřejmě se jí podařilo včasným podáním medikamentů rozpustit. 

Sanitku Novotnému přivolala lékařka, která u něho byla na kontrole. Už od Vánoc nebyl zdravotní stav Petra Novotného nejlepší a ještě ho zhoršila informace, že mi před Štědrým dnem zemřel dlouholetý kamarád Jan Turek (†71) ze skupiny Fešáci, jejíž byl léta členem. 

Novotný byl letos v létě na měsíc v rehabilitačním ústavu v Kladrubech, kde se jej pokoušeli opět více rozhýbat. Ale jeho stav je stále zhruba stejný. "Petr si nemůže často vzpomenout na slova, na některé věci a občas se neorientuje v prostoru a čase," dodal bavičův kamarád.

Známého baviče postihla mrtvice v říjnu 2013 na pražském letišti před odletem do Ameriky. To mu tehdy zachránilo život. Kdyby nastoupil do letadla, zřejmě by nepřežil. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008