Zpěvák Josef Vágner prožil indickou královskou svatbu, ale málem nestihl Vánoce!

 Celebrity 
30. prosince 2016 03:30 / Marek Pokorný
  0
📷
4 fotografie v galerii
Nefalšovanou, indickou a k tomu královskou svatbu prožil Josef Vágner s přítelkyní Marlen (vlevo) Archiv J. Vágnera
Hodně netradiční zážitek prožil těsně před Vánocemi zpěvák Josef Vágner se svou přítelkyní Marlen. Vydal se totiž až do daleké Indie na pravou, nefalšovanou indickou, a k tomu ještě “královskou” svatbu! Ač zažil neuvěřitelné věci, málem s přítelkyní nestihli české Vánoce!

“Náš kamarád z vejšky, rodilý Ind, se ženil. Pozvali nás už před rokem a řekli nám, že si máme pořídit letenky a o zbytek, že se postarají. Vůbec jsme netušili, co nás čeká,” svěřil se zpěvák a muzikálový herec Josef Vágner, který se jako jeden z mála lidí z českého šoubyznysu může pochlubit dvěma vysokými školami a titulem inženýr.

“Bylo to neuvěřitelné, cesta tam dlouhá a nakonec jsme skončili na svatbě královské rodiny v Hyderabadu, ve středu Indie. Ale to nebylo všechno! Byla to čtyřdenní svatba, na kterou bylo pozváno přes 500 hostí. Zažili jsme tradiční ceremonie, museli jsme se učit bolliwoodské tance, a ochutnali opravdu tradiční indickou kuchyni,” svěřil se zpěvák, který hraje v mnoha muzikálech, koncertuje, a pro příští rok chystá i řadu novinek!

Indická svatba byla pro něj i jeho krásnou přítelkyni Marlen, velkým zážitkem a možná i tak trochu inspirace pro tu jejich. “Obávám se, že takovou svatbu už asi nikdy nezažiju, a tak si vlastně říkám, zda má vůbec cenu plánovat vlastní, když nemáme nejmenší šanci se tomu zážitku vyrovnat,” směje se Vágner junior, syn hitmakera Karla Vágnera.

Zážitků ale bylo více! Když prý si už mysleli, ze je po všem, dostali pozváni do rodinného safari do jižní Indie. A to byl teprve nářez!

“Čekal nás ráj uprostřed jungle. Bylo to úžasné. To se nedá vyprávět, to se musí zažít…! Přeci jen ale nejdivočejší zážitek byl na cestě zpět, kdy nám ujel poslední vlak z vídeňského letiště do Prahy. Takže jsme si musel vzít taxi Vídeň - Brno. Na cenu se raději nepteje,” usmívá se Josef Vágner a dodává: Důležité bylo, abycho stihli poslední autobus z Brna do Prahy, a dorazili jsme tak akorát na Štědrý den domu. Takže Vánoce jsme stihli a svátky jsme si s rodinou užili. Ale byl to trochu adrenalin,” přiznal Josef Vágner 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47