Autor hitů Holky z naší školky oslaví jubileum! Kdo mu přijde popřát?

 Celebrity 
29. prosince 2016 03:30 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Vágner oslaví 20. března v pražské Lucerně své 75. narozeniny!  Jan Berghauer
Co se Vám vybaví, když se řekne "Mistr basů", Hana Zagorová, Holky z naší školky či duo "Kotvald, Hložek”? A mnoho dalších hitů. Určitě fenomén mezi skladateli, zpěvák a kapelník Karel Vágner. Právě on koncem března příštího roku oslaví neuvěřitelné 75. narozeniny, a rovnou v pražské Lucerně!

Ve velkém sále legendární Lucerny se sejdou nejenom jeho kolegové ze šoubyzysu, přátelé, rodina, ale hlavně fanoušci, kterých si Karel Vágner i díky spolupráci s předními českými umělci za ta léta posbíral mnoho. A vstupenky na velkolepý koncert, který se uskuteční 20. března, se už začaly prodávat vstupenky. A poměrně rychle mizí! 

Do organizování velkolepé show se pustila jedna z Vágnerových dcer, Tereza. A rozhodně ne z ničeho nic. Nápad realizovat takovýto velkolepý koncert měla v hlavě už před rokem a půl její maminka Monika. A teď se podařilo vše a všechny dát dohromady. Lucerna tak v  březnu zažije velkolepou akci!

“Spolu s dalšími známými tvářemi naší hudební populární scény zažijete neopakovatelnou atmosféru, uslyšíte známé melodie a uvidíte výběr českých hudebníků na jejich téměř domovském pódiu. Koncert se připravuje potají již rok a půl, táta dostal informaci o tom, že se bude koncert konat k jeho letošním, tedy 74. narozeninám. Od té doby jsme byli v kontaktu se všemi umělci a projekt jsme pustili do světa symbolicky dva dny před štědrým dnem, 3 měsíce před tátovými narozeninami,” řekla Tereza Vágnerová z produkční agentury Aster Production. 

Koncert nazvaný Hej mistře basů, aneb 75. narozeniny Karla Vágnera, bude výjimečný i tím, že ho natočí a následující víkend odvysílá Česká televize. Večerem budou provázet Miroslav Donutil a Jakub Vágner. Tedy velmi blízký kamarád Karla Vágnera a jeho syn, slavný rybář, cestovatel a dobrodruh. 

Mezi gratulanty budou například Bernie Paul, Lubomír Brabec, Jožka Černý, Michal David, Standa Hložek, Jarda Hypochondr, Heidi Janků, Laďa Kerndl, Petr Kolář, No Name, Petr Rezek, Tomáš Savka, Jiří Suchý, Zuzana Stirská a Gospel Time, Jiří Škorpík, The Party Band, Roman Vojtek, Meky Žbirka a chybět pochopitelně ozhodně nemůže Hana Zagorová!

“Půjde o jednu z největších a nejatraktivnějších kulturních akcí roku 2017. A zatímco jsou diváci zvyklí, že do Lucerny chodí na takovéto akce většinou na podzim, bude to pro všechny takové jarní milé zpestření,” říká Tereza Vágnerová, která se s celou rodinou těší na to, až otci zazpívá a zahraje mnoho jeho kolegů a kamarádů. 

Vstupenky si zájemci o velkolepý narozeninový koncert mohou už nyní kupovat zde!

 

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?