Neúcta od Národního divadla! Tohle si zesnulá Skořepová nezaslouží!

 Celebrity 
29. prosince 2016 04:52 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Luba Skořepová zemřela ve věku 93 let Profimedia
Je vidět, že Zlatá kaplička, tedy Národní divadlo v Praze vedou lidé, kteří nemají úctu k těm, kteří ho vlastně tvořili a tvoří. Svědčí o tom i forma posledního rozloučení se zesnulou herečkou Lubou Skořepovou!

"Měli by se stydět! Copak takhle se má Národní divadlo loučit se svou emeritní členkou, která zde hrála desítky let? Je to opravdu neuctivé...," napsala VIPstory.cz jedna z hereček Národního divadla v Praze.

Poslední rozloučení se Skořepovou, která zemřela den před Štědrým dnem ve věku 93 let sice bude ve Zlaté kapličce, ale v podstatě "na chodbě"!

Rakev nebude, tak jako u mnoha herců, na jevišti, ale jen ve foyer! "Tohle si ta Luba nezaslouží! To už jí taky mohli rovnou vystrčit na ulici. Proboha, to nemají tolik úcty, aby jí na jevišti udělali pietní místo? Ale co chceme od vedení divadla, které likviduje a schovává busty slavných umělců, kteří zde hráli," komentoval další z členů souboru ND v Praze.

Proč tomu tak je, nikdo nevysvětlil! Na webu divadla je sice zmínka i herečce a informace o rozloučení, ale důvody, proč nebude rakev na jevišti, uvedeny nejsou. Přitom Skořepová byla spolu s Milošem Nesvadbou „služebně nejstarší“ členkou nejen Činohry ale celé první scény. 

Kolegové i veřenost se budou moct se Skořepovou rozloučit během dopoledne. Pak bude následovat obřad, který bude už jen v úzkém kruhu rodinném, zřejmě v krematoriu. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008