Známý český herec má problémy a zřejmě bude muset vyhledat psychiatra!

 Celebrity 
31. prosince 2016 03:30 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Igor Bareš má velké problémy a odnáší to zdravotně! Archiv FDB
Existenční problémy mohou zřejmě za to, že herec Vinohradského divadla zkolaboval a nyní má i deprese a další problémy. Igor Bareš bude zřejmě muset vyhledat odbornou pomoct, protože za jeho problémy nejsou fyzické potíže, ale spíš psychické!

Kolegové z inscenace Nepřítel lidu Barešovi raději zavolali záchranku. Ve Fakultní nemocnici na Karlově náměstí v Praze udělali herci vyšetření, ale vše bez nálezu.

„Lékaři mi řekli, že mé potíže jsou psychosomatického původu,“řekl Bareš Blesku s tím, že se necítí dobře. „I když jsem před představením užil všechny legální podpůrné prostředky, bylo mi stále hůř,“ přiznal herec

Není divu, protože se potýká s obrovskými finančními problémy. Bývalá partnerka na podzim podala žádost o zvýšení alimentů na jejich dceru Sonju (18) a herce, který splácí hypotéku a živí 4 lidi. Jen na alimentech má platit 18 000 korun. A možná bude muset doplatit i rozdíl.

Herec přitom už roky bojuje s vážnou Crohnovou chorobou, tedy chronickým zánětem střev, který někdy končí i smrtí či doživotním vývodem. 

„Nejhorší je, že cítím nejistotu, strach na jevišti. Hrál jsem včera ve Stavovském divadle v Audienci u královny a ty pocity nebyly příjemné. To mě už profesně ohrožuje. Musím vyhledat odbornou pomoc,“ dodal údajně Bareš, který před časem opustil Národní divadlo. Odejít musela i jeho žena Antonie Talacková, a to poté, co se šéfování jako umělecký šéf ujal Daniel Špinar. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008